MTB Utrechtse Heuvelrug: Velozine secties – opening 12 & 13 september

Je had het wellicht al eerder gelezen, sinds deze zomer hebben wij een paar delen van de Utrechtse Heuvelrug routes geadopteerd. Op de route in Zeist gaat het om de sectie van paal 40 tot paal 45 (het stuk achter Camping de Krakeling) en in Amerongen 31 tot 33 (de afdaling naar Prattenburg). Het weekend van 12 en 13 september gaan we de adoptie van die stukken vieren en jullie zijn allen van harte welkom. We zijn op zaterdag 12 september in Amerongen tussen 11.00 en 12.00 uur onderaan de afdaling naar de oude parkeerplaats aan de Cuneraweg, een dag later bij paal 40 in Zeist tussen 11.00 en 12.00 uur (zie ook de bijgevoegde kaartjes).

Om de adoptie te vieren, trakteren we jullie dan graag op een hapje en een drankje. Als kers op de taart, verloten we onder de aanwezigen vrijkaarten voor de Bikemotion. Dus: neem je vrienden mee en kom gerust langs voor een praatje, hapje en drankje.

Deze route-adoptie was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de partijen die ons op hun beurt de afgelopen jaren een financieel zetje in de rug hebben gegeven. Normaal gezien zijn we niet zo van het namen noemen, maar in dit geval is het zeker gepast: bedankt Finetic, Merida, Birzman, Cube, Cannondale, BMC, Trek en Cosmic Sports!

Hier kun je ons op zaterdag respectievelijk zondag vinden:
amerongen

zeist

Weet je al dat je langs gaat komen? Meld je dan even aan op onze Facebook link: Amerongen en Zeist.

zeist900

CJ

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments