Video … euh… zondag!

Zomertijd betekent tijd voor verschillende NK’s. Ditmaal vallen het NK Cross Country (in het Limburgse Noorbeek) en het NK Downhill (Vielsalm) in het zelfde weekend (16/17 juli). Een NK Pumptrack is volledig officieus en dus niet gebonden aan allerlei KNWU data, de organisatie daarvan nam daarom op 22 juni alvast het eerste NK voor zijn rekening.

NK Pumptrack: met winnaar Raymon van der Biezen en een grote opkomst kunnen initiatiefnemers Joost Wichman en Twan van Gendt terugkijken op een geslaagd evenement.

World Cup Fort William: behind the scenes. Dit moet je zien om een idee te krijgen wat er bij een World Cupje allemaal komt kijken en hoeveel mensen er bezig zijn om te zorgen dat iedereen een leuk weekend heeft.

Benen scheren of niet? Het windtunnel testlab van Specialized heeft nu een wetenschappelijk antwoord, maar of deze onderbouwing genoeg is om je wederhelft of jezelf te overtuigen…?

CJ

Posted in Video Vrijdag.