Terugblik: Backstage bij Merida

backstage-banner


 

Afgelopen zaterdag was de eerste Back Stage Serie bij Merida in Apeldoorn. De eerste in een reeks van vier dit jaar, die wij organiseren samen met de collega’s van racefietsblog.nl. Begeleid door een waterig voorjaarszonnetje druppelden zo’n 25 fietsers uit het hele land (en BelgiĆ«) rond 12 uur binnen om in het Experience Center. Met koffie, appeltaart een welkomstwoord en een korte introductie van het merk Merida achter de kiezen, stonden de aanwezigen al vrij snel in de rij voor het hoofdevenement van die dag: fietsen! Voor de mountainbikers had Merida een lading Big Nine en Big Seven’s laten uitrukken, voornamelijk voorzien van een XTR afmontage. De wielrenners mochten voor een groot deel kennismaken met racefietsen met schijfremmen, iets wat de meesten natuurlijk nog niet gewend waren.

merida01

merida02

merida03

VZRFBbackstage1groep

Na de fietstocht, waarbij ondanks wat schoonheidsfoutjes alle aanwezigen weer veilig en gezond terugkeerden, was het afpilsen, herstellen, sterke verhalen vertellen en ervaringen met de fietsen delen. Mooi was hierbij te zien dat de mountainbikers en wielrenners kris-kras door elkaar zaten, de integratie missie is wat ons betreft meer dan geslaagd. Nu kunnen we nog een hele pagina vol schrijven met hoe leuk het allemaal was, maar ik denk dat een paar foto’s en reacties van de deelnemers voor zich spreken:

Zomaar wat uitspraken van deelnemers:

“Ik vond het top geregeld, leuk om op deze manier iets over een merk te weten te komen en we kregen schitterende fietsen mee om te proberen.”
“Nogmaals hartelijk dank voor de super leuke middag en graag tot de volgende keer!”
“Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor de organisatie van deze ( prachtige ) rit en de mogelijkheid om met een Merida proef te rijden!”
“Met een gelukzalig gevoel en een mooie herinnering rijd ik in mijn auto terug naar huis. Op naar de volgende ontmoeting!”

Kijk, daar doen we het uiteindelijk voor!

Jocelyn, Joyce, Nico, Thomas, Michael, Frans, Jeroen, Rob, Martin, Bas, Marco, Bert, Marc, Ubbo, Douwe, Arno, Freddy, Dennis en Rene, hardstikke leuk dat jullie er bij waren!

Later dit jaar gaan we nog op bezoek bij Cannondale, Specialized en Trek. Zodra de details bekend zijn, zullen we deze weer hier op de site aankondigen en hebben jullie allemaal weer de mogelijkheid om je ervoor in te schrijven!

CJ

Posted in Nieuws.