Grezzy+ onderhoudsmiddelen nu verkrijgbaar via Merida Benelux

Merida Benelux verzorgt vanaf nu de distributie van Grezzy+ onderhoudsproducten voor Nederland, België en Luxemburg. Het Spaanse merk is hofleverancier bij het opleidingsteam van Team Bahrain Victorious, waar Merida eveneens stevig mee verbonden is. Naast schoonmaakmiddelen omvat het programma van Grezzy+ ook kettingwax en materiaal om je banden en wielen tubeless te maken.

Grezzy+ is een jong Spaans bedrijf, gevestigd in Valencia. Als leverancier van onderhoudsmiddelen voor Bahrain Cycling Academy, het opleidingsteam van het befaamde Bahrain Victorious waar Merida al enige jaren de fietssponsor is, was de koppeling snel gemaakt voor Merida Benelux. “Grezzy+ is een mooie aanvulling op ons portfolio in de Benelux. Niet alleen omdat de producten gewoon erg goed functioneren, maar ook omdat Grezzy+ haar producten in een aansprekende verpakking weet te presenteren,” aldus marketingmanager van Merida Benelux, Bart Oosting in het persbericht.

Grezzy+ onderhoudsproducten, schoonmaakmiddelen, kettingwax, tubeless dichtmiddel – Verkrijgbaar via Merida Benelux

Grezzy+: uitgebreid programma onderhoudsmiddelen

Naast velglinten, ventielen en dichtmiddel voor mountainbike- en racefietsbanden, bestaat het programma van Grezzy+ uit schoonmaakmiddelen. Grezzy+ E-Razer is een actief schuim dat je combineert met water, zoals je gewend bent van veel andere middelen. Grezzy+ heeft echter óók een ‘waterless’ formule. Juist ja; een middel waarmee je je bike kunt schoonmaken zónder water. Opspuiten, in laten weken en daarna afdoen met een doek is voldoende, zo beloofd Grezzy+. Bovendien laat het een antistatische film achter die de hechting van vuil en stof tegengaat. Dat klinkt behoorlijk veelbelovend wat ons betreft. Het programma van Grezzy+ omvat verder nog de Hyperlube kettingwax en de Slider Formula, voor het invetten van de rubber afdichtingen van je voorvork en achterdemper.

Op de Drivetrain Formula na, zijn de schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar. De plastic verpakkingen zijn te recyclen. Tot slot is het vermeldenswaardig dat de dichtmiddelen voor tubeless-banden vrij zijn van ammoniak, wat je banden (en veel velgen) óók kunnen waarderen.

Aantrekkelijk geprijsd, online verkrijgbaar

Vrijwel alle Grezzy+ onderhoudsmiddelen zijn in groot- en kleinverpakking verkrijgbaar, waarbij de prijzen aantrekkelijk en concurrent zijn, aldus Oosting. De producten van Grezzy+ vind je in de komende periode bij diverse dealers en ze zijn door iedereen direct online bestelbaar via Merida.nl.

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments