Jawel! Velozine 2.0

We zijn terug én vernieuwd!

Velozine bestaat dit jaar 5 jaar en wie jarig is, trakteert, in dit geval op een nieuw design! De fietsindustrie komt om de haverklap met nieuwe standaarden. Wat gisteren de norm was, is vandaag al weer achterhaald én vergeten. In de ICT is dat eigenlijk niet veel anders en dus was het hoog tijd voor een grondige update van onze website. Na maanden van het tunen van pixels en scripts presenteren wij jullie met gepaste trots Velozine 2.0!

Door het toenemende gebruik van mobiele apparaten, hebben we de nieuwe layout meer dynamisch gemaakt. Daarmee is hij beter leesbaar en goed te navigeren vanaf je smartphone of tablet. Daarnaast hebben we met deze update de mogelijkheid gecreëerd om meer variatie aan te brengen in de opmaak van artikelen. Wat dat exact betekent, zul je in de komende periode vanzelf gaan zien!

VelozineV2_screens2

De vernieuwde layout is geheel in eigen huis ontwikkeld. Speciale dank gaat uit naar Finetic die voor ons de hosting en back-up verzorgt. Zij ontwikkelden 5 jaar geleden voor ons Velozine 1.0 en hebben ons bij de creatie van 2.0 ook terzijde gestaan.

Vernieuwde reactie mogelijkheid
We hebben er voor gekozen om een meer universele applicatie te gebruiken voor het geven van reacties op onze artikelen. De Disqus applicatie maakt het mogelijk om via je Facebook, Twitter of Google account te reageren. Indien je die niet hebt, of niet wilt gebruiken, kun je ook eenvoudig een nieuwe, niet aan social media gekoppelde account aanmaken.

Laatste pixels…
Het lanceren van een nieuwe website is altijd spannend; de veelvoud aan besturingssystemen en apparaten maakt het tot een uitdaging alles helemaal bug-free te hebben. Kom je dus iets tegen, meld het gerust aan onze webmaster (webmaster[bij]velozine.nl), zodat we ook die laatste pixels op de i kunnen zetten. Geef daarbij even aan welke browsersoftware en besturingssysteem je gebruikt.

De Velozine crew

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments