19 & 26 augustus: Trek World Consumentendag

In-huis presentaties met nieuwe fietsen en onderdelen is bij veel merken al jaren gemeengoed. Trek is daarop geen uitzondering en sinds ze verhuisd zijn naar het Bouw & Infrapark in Harderwijk, beschikken ze ook over een perfecte setting om er een hele attractie van te maken.

Op zaterdag 19 en een week later op zaterdag 26 augustus kun je bij ze terecht om alle nieuwe fietsmodellen en uitgebreide collectie aan kleding en accessoires te gaan bekijken. Daarnaast kun je op beide dagen een groot aantal fietsen testen. E-bikes, mountainbikes en racefietsen: je kunt ze allemaal proberen.

Op zaterdag 19 augustus bestaat er zelfs de mogelijkheid om één van de ‘grand daddies’ van het mountainbiken te ontmoeten: Gary Fisher! Op die dag wordt naast MTB clinics ook een toertocht voor de racefiets georganiseerd door het Veluwse landschap met een lengte van 65 kilometer. Op zaterdag de 26ste zal er onder meer een E-bike workshop zijn.

Je kan op beide dagen van 10:00 tot en met 15:00 uur terecht bij Trek gevestigd op het Bouw & Infrapark Harderwijk, Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk. Deelname is gratis, maar je moet je wel inschrijven.

Kijk voor het volledige programma en inschrijfmogelijkheden op de specifieke website: veluwe-trekbikes.nl

Bron: www.trekbikes.com

Geplaatst in Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments