Bikemotion 2011 – win vrijkaarten!

Natuurlijk, de echte nieuwtjes hebben de meeste van jullie inmiddels wel via de verschillende sites en bladen gezien, en niet in de laatste plaats natuurlijk via onze eigen daily updates. Hoezeer we met zijn allen ook ons best doen om zo goed mogelijk alles in beeld te brengen, er gaat nog altijd niets boven het zelf zien, voelen, ruiken en ervaren van fietsen en alle bijbehorende spullen en dat is precies waarom je naar de jaarlijkse Bikemotion Benelux beurs aanstaand weekend in de Jaarbeurs Utrecht moet komen. Vanaf vrijdagmiddag 14 oktober tot en met zondag 16 oktober kun je er terecht op de vele stands van de exposanten die samen meer dan 600 (!) merken vertegenwoordigen.

Naast fietsen zijn er ook helden uit de fietssport die het zeker de moeite waard maken om te komen. Wat te denken van onze Wereldkampioene 4X Anneke Beerten of de wereldkampioen downhill, Danny Hart. Oud-wielrenners Mario Cipolinni en Johan Musseeuw? En met een beetje mazzel zijn er nog veel meer groten uit het heden en verleden aan te treffen.

Nog niet genoeg redenen? Dan geven we je er nog eentje: Velozine mag namelijk een aantal vrijkaarten weggeven aan jullie. Wat je ervoor moet doen is heel simpel:
– meld je aan op deze site (voor zover je dat nog niet gedaan had);
– plaats in een reactie op dit topic dat je graag een gratis toegangskaart wil en wat je vooral wil gaan bekijken.
(Onder de reageerders verloten we de vrijkaarten, degenen die gewonnen hebben zullen daarover bericht ontvangen)

En alsof dat nog niet genoeg is, zoek op de Bikemotion de Velozine crew op en laat je verrassen! We hebben namelijk hele leuke dingen in de planning, waar jij integraal deel van uit kunt gaan maken! Meer daarover later deze week… (we houden het nog even spannend).

Meer info over de beurs:
http://www.bikemotionbenelux.nl/

Geplaatst in Nieuws, Specials en getagd met , .
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan
Stefan
12 jaren geleden

Klinkt goed heren!

Veel plezien en succes

Gene
Gene
12 jaren geleden

Leuk! De mannen van de site in vlees en bloed tegen komen i.p.v. bits en bites. Pa gaat zich verdiepen in de 29″er markt. Hij heeft gelezen, veel gehoord en is nu benieuwd en enthousiast. Zelf ga ik me eens verdiepen in de wondere wereld van de onderdelen. Ik moet nog op “zoek” naar een stuur, zadel, pedalen en banden voor m’n nieuwe bike.

Mark
Editor
Mark
12 jaren geleden

Ik had graag naar de beurs gegaan, maar ik ben op vakantie.
Erg benieuwd wat er allemaal te zien is.Zeker naar de pop-products bij ceradure en de, hopelijk aanwezige, Alu-Ceramic tandwielen van Ceradure zelf.

Er zal vast wel een mooie foto op de site komen van een RM element 970 :)

Exar
Exar
12 jaren geleden

Cipo is er ook? Vrouwen van Nederland, wees op uw hoede!

dyce
dyce
12 jaren geleden

Ik wil graag een toegangskaart om bij Cannondale naar de 29ers te gaan kijken.

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

Ik wil graag een toegangskaart en wil vooral heel snel over de beurs rennen, checken hoe een paar fietsen en onderdelen er in het echt uit zien na de Eurobike foto’s en dan de rest van de dag bijkletsen met bekenden :-)

Tjeerd
Tjeerd
12 jaren geleden

Ik zou ook wel enige interesse hebben in een toegangskaart.

DiDaDunlop
DiDaDunlop
12 jaren geleden

Yups ik ben ook wel geintresseerd. 29ers kijken en leuke parts checken. En natuurlijk kleppen met bekenden.

bertl
bertl
12 jaren geleden

Ik ben hoogst geïnteresseerd voor mijn zoon en mij. Hij wordt woensdag 12e aan z’n schouder geopereerd, net als z’n vader vorig jaar. Dus in plaats van fietsen, moeten we iets anders gaan verzinnen. We zijn voor hem op zoek naar een mtb om z’n talent op te ontwikkelen, dus drie keer raden wat we gaan doen.

Rene Agelink
Rene Agelink
12 jaren geleden

als utregse mtb’er en sinds dit jaar ook racefietser kan ik natuurlijk niet de bikemotion in mijn eigen domstadje missen!
dus ik zou graag die kaarten winnen en de nieuwe spullen van 2012 gaan bewonderen

tricksel
tricksel
12 jaren geleden

Mij lijkt het ook erg leuk om een vrijkaartje te ontvangen. Mijn vriendin heb ik dit jaar eindelijk ook aan het fietsen gekregen (helaas wel on-road), en het lijkt me toch wel erg leuk om haar op deze manier nóg wat enthousiaster te krijgen, het liefst voor een fiets met noppenbanden uiteraard… :-)

motormischa
motormischa
12 jaren geleden
Reply to  tricksel

Dat lijkt me tof, 2 vrijkaarten voor BikeMotion :-)
Dan kan ik op zoek naar een zadel waar ik de volgende dag geen blauwe billen van krijg..
Grtz, Mischa

ellen125
ellen125
12 jaren geleden

Zou super zijn, 2 vrijkaarten! Ik ben vooral erg benieuwd naar Santos en verder alle andere vakantiefietsen…

Lars
Editor
Lars
12 jaren geleden

Goede actie, mannu! :-)
Ik wil graag een kaartje winnen, voor mijn onderzoek naar een ”
“squishygrotewielenmetruimtevoordikkebandenruimteeneentripleproject” :-)

chrissy
chrissy
12 jaren geleden

Ik wil ook graag toegangskaarten winnen! Binnenkort wil ik een nieuwe racefiets aanschaffen. Ik hoop hiervoor inspiratie op te doen op de beurs. Ook hoop ik veel produkten te vinden die speciaal zijn afgestemd voor vrouwen. Ik ben benieuwd!

Jurriaan
Jurriaan
12 jaren geleden

Tuurlijk win ook ik graag die kaartjes.

De bikes? Boeien, het gaat om het ouwe hoeren met Brabanders..

igee
igee
12 jaren geleden

Ik wil ook graag vrijkaarten voor Bikemotion om even kennis met jullie te maken en al het moois(en minder moois) te bekijken op de beurs….

ieniemonie
ieniemonie
12 jaren geleden

Ik wil erg graag naar de Bikemotion, omdat ik helemaal geen ervaring heb met fietsen (anders dan “even naar de stad fietsen”), maar het wel wil gaan proberen, vooral om in de toekomst mijn woon-werk route Utrecht-Hilversum per fiets te doen. De beurs lijkt me de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met zoveel mogelijk merken/soorten fietsen en vooral fiets-enthousiastelingen!

oolman00
oolman00
12 jaren geleden

zaterdag ben ik pas vrij, dus dan als een speer naar de bikemotion met mijn zoontje die gek is op het verzamelen van sleutelhangers, stickers etc. Ik ga graag de nieuwe 29ers bekijken en genieten van de relaxte sfeer. Met vrijkaartjes wordt het helemaal een feest