Bikemotion prijsvraag: win een mountainbike clinic!

Nog maar twee nachtjes slapen en dan gaat het los: Bikemotion, de grootste fietsbeurs in de Benelux en volgens velen vorig jaar zelfs de tweede grootste van Europa, misschien wel van de wereld! Omdat wij graag mensen blij maken en blij willen zien, komen we naar jou toe op de Bikemotion en zullen we je een aantal vragen* stellen waarmee je een prijsje kunt winnen! Ik zeg prijsje, maar het is eigenlijk een flinke prijs: een mountainbike clinic op maat bij MTB School. En niet alleen voor jezelf, je mag vijf vrienden/vriendinnen meenemen, een prijs dus ter waarde van 775 euro!

Op de Bikemotion zal onze camera-crew rondlopen die je zal benaderen of waar je zelf op af kunt stappen! Ze zijn zaterdag 15 en zondag 16 oktober de hele dag aanwezig en herkenbaar aan de blauwe Velozine shirts. De videos die zij van je zullen maken, zullen op internet geplaatst worden, waarna iedereen de kans heeft om te stemmen op de video die hij het leukst vindt. Degene die het leukst gevonden wordt, wint!

Simpel, toch? Wij zijn er klaar voor, jij ook?!

*Je hoeft geen hogere fietskunde gestudeerd te hebben om de vragen te kunnen beantwoorden, wees echter wel voorbereid op…. het onverwachte!

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Jurriaan
Jurriaan
12 jaren geleden

Krijg je dan eerst een roze Velozine shirt maat S aangetrokken en dan de onverwachte vragen..

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

Jongens, maak maar vast een apart vragenlijstje voor Jurriaan ;-)

Mark
Editor
Mark
12 jaren geleden

Mooie actie! “helaas” ben ik op vakantie.Maar wauw: een mountainbike clinic op maat. Dat is wel een hele mooie prijs.

Exar
Exar
12 jaren geleden

Tegen bijbetaling loopt Jurriaan rond in een veel te strak roze shirt? Ik zou er bijna geld voor over hebben om dat te zien! :D

bettes
bettes
12 jaren geleden

bring it on! http://www.dirty-pages.net/forum/viewtopic.php?t=7004&highlight=triviant
De training op het andere forum verliep goed!