Dit weekend: Cube Store huisshow

2017 highlights en Super Saturday bij Cube Store Vlaardingen

Op 28 mei dit jaar opende Bike2Build ‘opnieuw’ haar deuren als exclusieve Cube Store. Het was daarmee de eerste en vooralsnog enige Cube Store in Nederland. De winkel in Vlaardingen zal dan ook aanstaande vrijdag 16 september en zaterdag 17 september de uitvalsbasis zijn voor Cube’s Huisshow waar je onder meer de highlights van het nieuwe programma voor 2017 van het Duitse merk live kan bewonderen.

bike2buildcubestore01

Zaterdag wordt omgetoverd tot Super Saturday waarbij je niet alleen tegen aantrekkelijke prijzen showroommodellen en demofietsen van Cube van het voorbije seizoen kunt kopen, maar ook scherpe deals kunt scoren op niet-Cube producten uit de ‘oude’ Bike2Build winkel. Daarnaast kun je op die dag ook diverse nieuwe modellen testen en worden er dynamische fietsmetingen uitgevoerd om je zithouding te perfectioneren. Sportvoedingmerk PowerBar zal eveneens aanwezig zijn en Camper Centrum Nederland zal je lekker proberen te maken voor de Volkswagen California camper die ze mee zullen nemen. Er zullen ook demonstraties te zien zijn van Thule’s fietsdragers.

Bike2Build vind je aan de James Wattweg 12-14 en is vrijdag geopend van 9:00 uur tot en met 21:00 uur. Super Saturday vindt plaats van 9:00 uur tot en met 17:00 uur.

Bron en meer informatie: www.bike2build.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments