Dit weekend: Prijzen winnen bij Oneway Distribution op Velofollies

Van vrijdag 18 tot en zondag 20 januari kun je in de XPO beurscomplex in het Belgische Kortijk terecht bij de Velofollies 2019 om de laatste nieuwtjes op het gebied van fietsen te zien en uit te proberen. Oneway Distribution pakt dit jaar groots uit en viert dat met haar bezoekers. En die kunnen veel winnen…

Het Nederlandse Oneway Distribution is distributeur van een breed scala high-end merken: Selle Italia, Net, Sportourer, idmatch Bikelab, Sella Italia, Lezyne, Spiuk, SQlab, Newmen, Juice Lubes, Urge, Ere Research, Hayes, Manitou, Fulcrum en Scope Cycling. Ze zijn blijkbaar erg blij om weer aanwezig te zijn op de Velofollies en strooien met prijzen. Loop dus zeker even naar hun stand, om kans te maken!

Uit het persbericht:

Hoofdprijs – Carbonwielset R3c van Scope Cycling (t.w.v € 1398,-)
Met deze prijs kun je nog maar op een manier tochten maken. Supersnel! De wielen geven de fiets niet alleen een coole uitstraling, maar geven jouw prestatie een heuse boost. De wielen zijn enorm stijf en zet de kracht die je levert perfect om in snelheid. Dankzij het unieke remvlak, rem je veilig met hoge snelheden en zit je met vertrouwen op jouw fiets.

Juice Lubes for life (t.w.v. € 1.000,-)
Plezier uit je fietsen halen, doe je eenvoudig door hem goed te onderhouden. Als je fiets schoon is, glijd je in stilte over het asfalt heen. Daarbij gaat de fiets langer mee. Met Juice Lubes for life als prijs hoef jij je geen zorgen meer te maken of je nog wel voldoende onderhoudsmiddelen heeft. Juice Lubes heeft alles in hun lijn zitten, van schoonmaakartikelen tot aan smeermiddelen. Hier wil je kans op maken!

Diamond Blender van KitchenAid (t.w.v. € 199,-)
Als fietsliefhebber is het belangrijk om goed op de voeding te letten. Daar zijn we aan het begin van het jaar allemaal alerter op. Deze blender gaat je helpen de heerlijkste smoothies te maken en ondersteunen bij jouw kookkunsten. De krachtige motor met Intelli-speed-sturing garandeert een optimale snelheid voor elke instelling. Het heeft zelfs een speciale knop voor warm voedsel. Kortom met deze prijs ga je genieten.

Je vindt Oneway Distribution op stand 512B. De Velofollies vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari. De beurs is op vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 en zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Tickets zijn online te koop voor €11,00 voor volwassenen. Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen €7,00. Koop je de tickets aan de kassa van de XPO dan betaal je €15,00 per volwassene en voor kinderen tussen 6 en 12 jaar €10,00.

Meer informatie: www.velofollies.be
Bron: www.o-w-d.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments