Merida-Alpinestars kleding

Merida baggy en handschoenen ‘by Alpinestars’

Dat je als redelijk groot, nee zeg maar gewoon erg groot fietsmerk ook een lijn accessoires hebt, is niet meer dan logisch. Je kan er voor kiezen om die allemaal zelf te ontwikkelen, maar je kan ook te raden gaan bij specifieke partijen die ‘ook wel wat weten’. Dat laatste deed Merida. Zij klopten aan bij de bekende kledingfabrikant Alpinestars. Het Italiaanse merk is al meer dan 50 jaar actief als high-end fabrikant van kleding voor motorrijders. Al jaren produceert het merk ook fietskleding en accessoires variërend van shirts en baggies tot beschermingsmiddelen en natuurlijk handschoenen.

Via de Merida dealer en Merida webshop zijn nu twee Merida ‘by Alpinestars’ artikelen verkrijgbaar: Een Pathfinder baggy en de F-Lite handschoenen. Allebei artikelen uit het reguliere Alpinestars’ programma, voorzien van een Merida logo en een scherpere prijs.

Pathfinder short

Het Pathfinder short is een lichtgewicht baggy gemaakt van een sterke stof en stretch stof op strategische plekken. De taille is verstelbaar, de achterzijde is voorzien van elastische open (mesh) stof voor een goede pasvorm en ventilatie en het zitvlak is volledig naadloos. Er zijn twee zakken voorzien om je handen in te stoppen bij het aannemen van een coole, edoch nonchalante pose naast de fiets en één diepere zak met rits voor het opbergen van je liftpas, energiereep of dat wat je dan ook mee wilde nemen.

De Pathfinder is verkrijgbaar in het zwart en kost €89,95. Een losse binnenbroek met zeem kan optioneel besteld worden voor €29,95.

Merida_Alpinestars_Pathfinder_front01

Merida_Alpinestars_Pathfinder_back01

F-Lite handschoenen

Onder aan de afdaling geef je je fietsmakkers uiteraard een high-five. Als je de berg afreed op een Merida dan doe je dat natuurlijk perfect in stijl als je daarbij de F-Lite handschoenen van Merida ‘by Alpinestars’ draagt. Tijdens die afdaling geeft geperforeerde suède stof goede grip op je stuur en de silicone print op de vingers grip op je remhendels. De F-Lite handschoenen zijn verder gemaakt uit ademende stretch stof aan de bovenzijde en Lycra aan de binnenzijde van de vingers voor de flexibiliteit. Er is geen verstelling bij de pols. In plaats daarvan is een naadloze band van stretch stof voorzien om een goede sluiting rond de pols te geven.

De F-Lite handschoenen zijn er enkel in het zwart-wit en kosten €29,95 via de dealer en via de webshop.

Merida_Alpinestars_Flite01

Bron: Merida Bikes

Posted in Nieuws and tagged , , , , .

Reacties

avatar