Mondraker opent Test Center in Nederland!

Feestelijke opening op 1 september tijdens ‘Testuh a/d Rottuh’

In een markt van overvloed is het soms lastig kiezen. Je hebt zo je voorkeuren, maar voordat je een flinke smak geld over de (al dan niet digitale) toonbank smijt, moet een proefrit eigenlijk altijd een integraal onderdeel zijn van je aankoopstrategie. Zeker wanneer je een merk overweegt dat afwijkt van de norm.

Niet alleen qua prijs of kleurstelling, maar vooral wanneer het gaat over geometrie, het veersysteem of frameontwerp. In deze categorie valt beslist het Spaanse merk Mondraker. Zij openen daarom dan ook een Test Center in Nederland!

Uitgesproken ontwerpen, nekkendraaiers… Al is het niet hun forward geometry dan is het wel de geïntegreerde stuurpennen op hun cross country fietsen; over één ding kunnen we het eens zijn: het Spaanse merk Mondraker wijkt af van de status quo.

Mondraker Podium Carbon RR

Op zaterdag 1 september maken ze hun entree op de Nederlandse markt en doen dat met het openen van een Test Center, dat is ondergebracht bij Koers Cycling Company in Bergschenhoek, op een steenworp afstand het mountainbikeparcours Bergschenhoek.

In het Test Center zal het hele jaar doorlopend een selectie van de modellen van Mondraker opgenomen zijn, waarbij het zwaartepunt zal liggen bij het cross country en marathon segment. Maar ook de all-mountain Foxy 29er en e-mountainbikes van het merk kun je er meekrijgen voor een testrit. Testen is altijd gratis, maar je wordt vriendelijk verzocht je één dag vooraf aan te melden bij Koers.cc.

Mondraker Foxy RR 29er

Testuh a/d Rottuh

Tijdens de officiële opening van het Mondaker Test Center op zaterdag 1 september hoef je je niet vooraf aan te melden. Die dag staat bij Koers.cc geheel in het teken van testen tijdens het evenement ‘Testuh a/d Rottuh’. Naast de 2019 modellen van Mondrakers staan er diverse andere fietsen klaar om de gehele dag te testen. Kijk voor een volledig overzicht van de deelnemende merken aan de testdag bij Koers.cc op hun Facebookpagina.

Bron: www.mondraker.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments