Specialized Mixtape collectie

Vorige week berichtten we nog over een Specialized Epic Troy Lee LTD edition, een zeer gelimiteerde uitgave van het full-suspension racekanon van ‘The Big S’. Voor degenen die over de TLD paintjob niet wild enthousiast waren, is er goed nieuws. Bij Specialized dacht de design afdeling namelijk blijkbaar ‘Dat kunnen wij ook!’ Als je ons vraagt hadden ze mogen denken ‘kennen wij beter’, maar dan in het Engels of course

Kayla Clarot, een van de hoofddesigners, bedacht met haar team namelijk de Mixtape collectie. Een collectie fietsen en onderdelen geïnspireerd op de jaren ’80 waarin iedereen zijn eigen mix-tapejes muziek maakte. Deze collectie brengt jaren ’80 muziek, LP hoesdesigns en fietsen bij elkaar en met teksten als ‘Press Pedal to Play’ een boel humor in de over het algemeen vrij serieuze Specialized kleding.

En dan nu het slechte nieuws: de Mixtape collectie is alleen gericht op fietsende vrouwen. Daarbij is er maar één mountainbike in mixtape opgenomen; de Women’s Stumpjumper Comp Carbon 27.5 – Mixtape LTD. Een erg geslaagde combinatie van kleuren en design, als je tenminste net als ik warme gevoelens hebt bij de jaren ’80. Alleen zo jammer dat ze niets voor de mannen heeft ontworpen… of komt dat nog Specialized?

Bron: www.specialized.com

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments