Trek World consumentendag 18 augustus 2018

De zomer staat voor velen in het teken van veel fietsen. Maar ook in het teken van veel nieuwe fietsen. Het is namelijk hét seizoen voor dealers en journalisten waarin de EuroBike, vele presscamps en dealershows op de agenda staan. Evenementen om kennis te maken met al het nieuwe spul dat de industrie voor het volgende seizoen al klaar heeft staan. Steeds meer merken houden huisshows die ook toegankelijk zijn voor consumenten. Trek doet dat al jaren en stelt zo consumenten in staat om het nieuwste spul te bekijken én… uit te proberen.

Dit jaar vindt de Trek World Consumentendag plaats op zaterdag 18 augustus van 10:00 tot 15:00 uur. Trek Benelux, gehuisvest op het Bouw & Infrapark in Harderwijk, beschikt daar over een perfecte ruimte om de nieuwe spullen te tonen én om in de directe omgeving goed aan de tand te voelen.

De details uit het persbericht:

Bekijk meer dan 200 fietsen, leer alles over e-bikes, proef koffie, luister naar Radio 2 DJ Paul Rabbering, ervaar zelf verschillende fietsen – van e-bikes tot racefietsen – en geniet van alles wat Trek u te bieden heeft.

  • Bekijk de nieuwste collectie Trek fietsen en Bontrager accessoires
  • Test de diverse Race-, MTB- en elektrische fietsen
  • Wordt wijzer over nieuwste fietsontwikkelingen
  • Vraag alles wat u weten wilt aan de fabrikanten NuVinci & Bosch
  • Doe een actieve MTB clinic onder begeleiding van professionele instructeurs
  • Luister naar Radio 2 DJ Paul Rabbering
  • Maak kennis met onze Trek ambassadrice Marijn de Vries

Meld je aan

De toegang tot Trek World en het testen van fietsen is geheel gratis. Je moet je vooraf echter wel aanmelden. Meld je aan en je maakt ook meteen kans op een leuke Bontrager-prijs.

Trek World vindt plaats bij Trek Benelux aan de Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG te Harderwijk.

Posted in Events, Nieuws and tagged , , , , .