Video Vrijdag

En toen was het al weer vrijdag. De werkdag is inmiddels ook weer door midden en de vooruitzichten voor het weekend zijn net als vorig weekend weer goed. Als Piet Paulusma het fietsweer een cijfer zou geven, zou dat toch zeker een 7,5 zijn voor de komende dagen. Op tijd naar bed dus, om maximaal te genieten van het weekend.

Goed; vrijdag = Video Vrijdag-tijd. Omdat er ongetwijfeld toch niets bijzonders op televisie komt vanavond, dit keer maar wat langere filmpjes.

Komt ie;

3 jaar geleden heb ik het genoegen gehad te mogen rijden op deze trails in Slovenië. De makers van deze film, toentertijd allemaal rond 15-18 jaar, hebben de omgeving erg mooi in beeld weten te brengen en het kijken vervult me met weemoed….

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Patrick
Patrick
12 jaren geleden

Altijd leuk wat filmpjes voor op de vrijdagmiddag @ work :)

Tjeerd
Tjeerd
12 jaren geleden

Mag je ze ook op zaterdagavond kijken?

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Fijn verhaal hoor, met die kerol van RIH.

Die Slovenen kleuren niet altijd helemaal binnen de lijntjes, he. Ze pakken nogal eens een bermpje mee… Waar is dat? Bij mij staat de omgeving van Bovec / het Triglav nationaal park hoog op de agenda om eens terug te keren, met fiets en kajak. Mijn idee, dat ze in Slovenie alleen maar singletrack kennen en geen schotter, wordt door het filmpje alleen maar bevestigd… :)

TBFKA-W12
TBFKA-W12
12 jaren geleden

Idd matige techniek van die Slowenen. Achterwiel wordt door elke bocht heengedrukt, doe dit met 100 rijders en je houdt geen wandelpad meer over. Wat ze in de bike parks doen zal me een zorg zijn maar in de bergen slipt het achterwiel nooit (!!) door.

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden
Reply to  TBFKA-W12

Tenzij op rots, natuurlijk, en daarvan hebben ze redelijk wat daar… Overigens: goede basis-attitude natuurlijk, maar als je wielen nooit(!) slippen, is het terrein waarin je rijdt misschien niet moeilijk genoeg.