Vrijdag 13 oktober: Red Bull Rampage 2023 te volgen via Livestream

In het Zuidwesten van Utah, Amerika, ligt een ruig gebied, gevormd door oerkrachten, jaren van erosie en… een handvol mountainbike-waaghalzen. De voorbije dagen is er volop gewerkt aan bizarre lijnen voor de Red Bull Rampage 2023, het jaarlijkse freeride-evenement waar de meest complexe rijskills en uitdagende lijnen bepalen wie er wint. De finale van dit spektakel is komende vrijdag de dertiende (…). En je kan via de livestream zien wie niet zo wakker ligt van die datum.

Red Bull Rampage Utah 2023 – Livestream

De Red Bull Rampage is een stijlevenement. Dus het gaat niet om de snelste tijd. Wie wél wint, is degene die de meest verrassende en gewaagde combinatie van lijnen en rijstijlen weet neer te zetten. Het is niet voor niets dat de Red Bull Rampage al jaren hét kroonnummer is voor mountainbikers die vooral uitdaging zien alles méér dan een paar singletracks of sprongetjes.

De Red Bull Rampage van 2023 vindt op dezelfde locatie plaats als de vorige editie. En ook al liggen daar dus al diverse lijnen van voorgaande edities, er wordt alsnog volop gegraven, aangelegd en geshaped. Deelnemers krijgen 10 dagen de tijd om – samen met twee hulpjes én 75 zakken zand – lijnen aan te leggen. En ja, als je als je dacht dat vorig jaar knotsgek was, dan … nou ja, bekijk zelf maar:


De top 3 runs van de Red Bull Rampage van 2022


Red Bull Rampage 2023 Livestream: Vrijdag 13 oktober vanaf 17.15 uur

Op vrijdag 13 oktober kun je vanaf 17.15 uur de finale van de Red Bull Rampage 2023 volgen via de livestream van Red Bull TV

Bron: www.redbull.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments