Video vrijdag; op zaterdag

Onder het motto beter laat dan nooit… de Video Vrijdag op zaterdag.

Na weken van eigenlijk erg goed, vooral droog weer, is het weer nat. Nat en dus modder… en meteen weer veel mensen die zuchten en steunen over het feit dat het ‘sch#$tweer’ is. Maar zeg nu zelf: een beetje in de modder spelen is toch ook leuk op zijn tijd?

Okee… het is hier inmiddels niet meer zo warm als bij de Transmaurienne

Even the rain won’t stop me…

En zeg je modder, dan zeg je cyclocross. Hoewel de voorbije weken de meeste wedstrijden op droge ondergrond verreden werd, zou dat komende zondag in het Spaanse Igorre wel eens anders kunnen zijn…

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Mark
Editor
Mark
12 jaren geleden

Die transmaurienne lijkt mij een leuk evenement. Ik heb het net zitten guuglen. Als je nog niet gewent/bekend bent met meerdaagse alpen ritten, is dit dan een mooie opstap naar?

Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Mooie filmkes weer! Ook op zaterdag avond is da mooi. Transmaurienne 2010.. Was erbij! Dieje film is van de eerste dag, toen hadden we inderdaad regen, daarna 3 dagen droog en schitterend weer! Absolute aanrader, en je hoeft absoluuuuut niet bang te zijn dat het parcours niet technisch genoeg is… Misschien iets voor JeroenK, hoeft ie daarna niet te klagen dat hij een wedstrijd heeft gereden waarbij het parcours “te saai” was ;) ;).
Hoop dat ik komend jaar er weer heen kan :)

Matthijs
Matthijs
12 jaren geleden

Nice!

De Transmau’ is idd een heel mooi evenement. Het lijkt qua afstanden pure xc, maar vergis je niet: het is gewoon hoogalpine mtb… Dus laaaaange beklimmingen, grove paden en etappes die op papier redelijk eenvoudig lijken maar in de praktijk langer en zwaarder zijn dan je dacht. Ook ik wil nog heel graag eens terugkomen daar. En het is idd een wedstrijd voor JeroenK! ;)

My name is Mud van Primus zing ik ook altijd graag als ik door de modder rijdt, trouwens.

Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Ja, korte etappes. maar vervolgens wel 3000hm op een etappe van 33km :) Ben je gewoon een dikke 3 uur aan t knarren :)

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

Mag toch hopen dat als ik de TM bezoek, het droger is ;-). Belachelijk, regen in augustus… ter plekke verder naar het zuiden rijden, zeg ik!

Maargoed, die staat wel op het lijstje inderdaad, maar aankomend jaar niet waarschijnlijk. Ik ga mijn vakanties meer om de zomervakantie heen plannen, dan er in.

Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Je wilt meer kans op regen?? :) Proberen het najaar en voorjaar te pakken ja! :)