Zaterdag 21 oktober: Ten Tusscher Gravel- en MTB-testdag Oldenzaal

Testevenement met Cannondale, Trek, Giant, Basso en Sensa

Altijd al eens een fullsuspension mountainbike willen proberen? Of ervaren waar die gravelbike-hype nu eigenlijk over gaat? Op zaterdag 21 oktober organiseert Ten Tusscher een testdag op het terrein van Het Hulsbeek nabij Oldenzaal. Je kunt er mountain- en gravelbikes proberen van Cannondale, Trek, Giant, Basso en Sensa.

Giant Anthem Advanced – te testen op testdag Ten Tusscher 21 oktober

Altijd eens een crosscountry-fullsuspension willen proberen, zoals deze Giant Anthem? Op 21 oktober kan dat tijdens de testdag van Ten Tusscher.

Voordat je een nieuwe gravelbike of mountainbike koopt, verdiep je je uiteraard goed in wat je wilt en wat er te koop is. En vaak rij je vast nog wel even een rondje proef op de fiets naar keuze, voor je definitief de knoop doorhakt. Maar wat als je helemaal nog niet zo zeker bent over wát je nu precies wilt? Een testdag met meerdere fietsmerken kan dan een uitkomst zijn.

Ten Tusscher organiseert op zaterdag 21 oktober een testdag met gravelbikes én crosscountry-fullsuspension-mountainbikes. Je kunt op deze dag naar hartenlust testen op onder meer het mountainbikeparcours op en rond Het Hulsbeek. Het gebied is ook uitstekend geschikt om eens uit te proberen waarom de gravelbike momenteel zo’n hype is.

Breed assortiment gravelbikes en mountainbikes te testen

Voor dit testevenement heeft Ten Tusscher een flink arsenaal aan mountainbikes en gravelbikes voor je klaar staan van onder meer Cannondale, Trek, Giant, Basso en Sensa.

Uiteraard zijn medewerkers van Ten Tusscher en van de diverse fietsmerken aanwezig bij de testdag om de testfietsen voor je af te stellen en vragen te beantwoorden. En uiteraard is er ook een hapje en drankje beschikbaar.

Iedereen aan de gravelbike in je fietsclubje? Zelf nog niet overtuigd? Op zaterdag 21 oktober kun je onder meer met een Topstone van Cannondale op pad.

Oók Trek is van de partij met hun onlangs vernieuwde Supercaliber met achteraan 80 millimeter veerweg in de unieke IsoStrut.

Ten Tusscher testdag MTB en Gravel 21 oktober – tijd en locatie

Deelnemen aan de mountainbike en gravelbike testdag van Ten Tusscher is gratis. Aanmelden is wel verplicht. Dat doe je via onderstaande link. Verder neem je uiteraard je fietskleding, helm én een setje pedalen mee als je iets anders dan SPD-pedalen gebruikt.

Wanneer: Zaterdag 21 oktober
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Wielerbaan Oldenzaalse Wielerclub, Parkeerplaats P4, Het Hulsbeek
Inschrijven: tentusscher.nl/gravel-mtb-test-event-aanmelden

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments