Backstage Series 2 – Beleef de merken: Specialized

backstage-banner


 

Na een geslaagde eerste editie in het Merida Experience Center, openen we nu de inschrijving voor de volgende Backstage. Specialized in ’s Heerenberg is op zaterdag 6 juni de volgende partij die zijn deuren opent om jullie zo een blik achter de schermen te laten werpen bij een van ’s werelds grootste fietsleveranciers.

Wederom organiseren we deze Backstage dag samen met de collega’s van Racefietsblog.nl en zullen we racefietsers en mountainbikers weer met elkaar in contact brengen. Naast de ins en outs omtrent het merk Specialized gaan we deze keer natuurlijk ook met elkaar fietsen. De omgeving van ’s Heerenberg leent zich prima voor tochten op de mountainbike en op de racefiets. Voorzieningen als kleedkamers en douches zijn aanwezig, Specialized zorgt daarnaast ook voor de fietsen. Je hoeft alleen maar je fietskleding, helm, schoenen en pedalen mee te nemen en je middels onderstaande link aanmelden. Geen aanmelding is geen fiets!

Het programma op zaterdag 6 juni is als volgt:

12.00 uur Aankomst
12.01 uur Koffie!
12.30 uur Welkomstwoord door Velozine en Racefietsblog.nl
12.45 uur Introductie door Specialized
13.30 uur Klaarmaken voor fietsen
14.00 uur Vertrek fietstochten (MTB 25 km, Race 50 km)
16.00 uur Terugkomst. Douchen, ontspannen, hapje & drankje
17.00 uur Einde programma

Lijkt het je dus leuk om meer te weten te komen over Specialized en eens met de crew van Velozine en Racefietsblog een stukje te gaan fietsen, schrijf je dan in via het formulier achter onderstaande knop. We hebben slechts plek voor 30 mensen. Je kunt je inschrijven om te gaan mountainbiken of wielrennen. We verwachten wel dat je een goede conditie hebt en technisch in staat bent om de route ter plekke veilig te volbrengen. Misschien overbodig om te vermelden, maar deelname is wederom uiteraard gratis!

Eventbrite - Backstage bij Specialized met Velozine en Racefietsblog

Countdown

Posted in Events, Nieuws.