Trek World 2016

Vorig jaar waren we al eerder te gast bij Trek World op het Bouw en Infra park in Harderwijk. Ook dit jaar houden ze op deze locatie hun presentatie van de nieuwe modellen, nieuw is echter dat Trek Benelux nu ook op deze locatie gevestigd is.

Naast de verplichte champagne, een rondleiding en bekende wielrenners, is er ook op fietsgebied genoeg te zien. Zowat de hele collectie staat uitgestald, van Fatbikes in alle bandbreedten tot racefietsen met trapondersteuning en van een fleurige collectie schoenen tot opvallend gele herfstkleding..

Vandaag was de presentatie voor de pers, dealers en andere relaties, komende zaterdag staan de deuren open voor de consumenten. Als je hiernaartoe wilt, had je je overigens wel al aan moeten melden, momenteel zijn alle toegangstickets helaas vergeven… Wij geven je alvast een blik op het moois wat ze voor 2016 in petto hebben.

trekworld01
Topfuel (voorgrond) en FuelEx in de enige goede kleur: Velozine-baby-blauw (de spuiter mag de volgende keer iets meer cyaan bijmengen, jongens!

trekworld02
Purple rain: de Stache 7 blinkt uit in bandenmaat (29×3.0) én kleur

trekworld03
Iso-speed is het buzz-word van Trek: softtail aspiraties in een hardtail.

trekworld04
Trek’s Procaliber 9.8 SL in gezelschap van zijn jongere broetje de 9.7 SL (op de achtergrond)

trekworld05
26 inch is not dead! Tenminste… niet voor kinderfietsen.

trekworld06
Niet langer alleen voor wegwerkers: high-vis kleding!

trekworld07
Er was een tijd dat fietsschoenen zwart waren, er was een tijd dat fietsschoenen vooral smetteloos wit moesten zijn, anno 2015 mag het in alle kleuren, zolang het maar opvalt!

trekworld08
Een rijtje Bontrager Lythos helmen in de kleur purple/green, nu ook met GoPro mount.

trekworld09
Broem offeuh… Zzzzoemmm! Trapondersteuning is inmiddels common practise in fietsenland geworden.

trekworld10
Trek’s Project One, fietsen in custom kleurtjes, is niet nieuw, maar ieder jaar zitten er weer schitterende exemplaren tussen!

trekworld11
Tire choices? Size issues!

CJ

Posted in Nieuws.