Pop-up Testevent – Deel 1: Heel veel blije gezichten!

Een aarzelend zonnetje, een handjevol tentjes met mooie (test) producten, een goed humeur én een gaaf mountainbikeparcours. Meer was er niet nodig om het Pop-up Testevent afgelopen zondag op de Amerongse Berg tot een succes te maken.

Uh, jawel. Bezoekers!

En óf die er waren…! De kou deed weinigen écht wat. Sommigen kwamen specifiek voor het evenement, andere kwamen specifiek voor het evenement én een specifieke fiets. Weer anderen waren aangenaam verrast door de aanwezigheid van het tentenkamp, de demovloot en de mogelijkheid voor het volgen van een clinic, zodat de vooraf geplande zondagochtend-invulling op de schop ging. Het was erg leuk om te merken met welke verwachtingen men een fiets uit het rek trok om daarin vervolgens bevestigd, ontkracht of gewoonweg verrast te worden.

popup04

De instructeurs van Mountainbike Challenge gaven gratis clinics en Bike Suspension hielp iedereen op weg met een goed afgestelde fiets. Het resultaat? Heel veel blije gezichten!

Velozine was ook aanwezig voor raad, duiding en velosoferen. We namen ook Lars mee en lieten hem – met een camera in zijn kielzog – los in het bos…

popup02

popup03

E-bikes waren er ook. Nou ja één… van de dienstdoende BOA.

popup05

Merida had een flink assortiment meegenomen. Van lichtgewicht carbon XC hardtails en fullies tot de nieuwe Big Trail.

popup06

Twan van Bike Suspension zorgde dat vork en demper juist ingesteld werden voordat het speelgoed over de Hoge Ginkel aan de tand gevoeld werd.

popup07

Dik, dikker, dikst. De dikke Snabb fully en Eccentric trail hardtail vonden gretig aftrek en bleken erg goed in de smaak te vallen in combinatie met het testparcours, dat – jawel – nog steeds gewoon in Nederland ligt…

popup09

Naast frivole kledij ook een mooi, warm tafeltapijtje bij Maloja! Oma zou trots zijn!

popup11

Tips’n’tricks voor het aanscherpen van de rijtechniek: kostte je niets, alleen wat aandacht en doorzettingsvermogen.

popup13

Wordt vervolgd…

Tekst: Jeroen van den Brand
Foto’s: Coen de Jongh
Video: Lars Vogelenzang, Dennis Jöris, Jeroen van den Brand

Posted in Events, Specials and tagged , , , , , , , , .