Video vrijdag: multi stage…

Eerder heeft iemand van onze vaste crew al eens deelgenomen aan de Cape Epic. Dat is misschien wel de bekendste multi stage race. Een andere reed een aantal jaren geleden nog in de officiële Trans-Provence en ook van epische eendagstochten hebben we er op de redactie al een aantal afgetikt. D’r blijft weinig over om van te dromen, zou je zeggen toch? Integendeel en één daarvan vond anderhalve week geleden plaats: de BC Bike Race in British Columbia, Canada. De Ultimate Singletrack Experience volgens hun eigenwoorden. Als je de beelden bekijkt, dan zie je dat daar weinig van gelogen is. Ieder pad lijkt de mooste singletrack te zijn en de editie van dit jaar trof het ook nog eens prima met het weer. Laat de beelden voor zichzelf spreken en twijfel niet te lang als je deze tocht volgend jaar wilt rijden!

CJ

Posted in Video Vrijdag.