Pearl Izumi nu ook online te bestellen op Bikegear.cc

Online shoppen. De normaalste zaak van de wereld. Verzin het maar en het is online te koop. Ook grote fabrikanten volgen inmiddels die trend en richten webshops op. Kledingmerk Pearl Izumi – sinds enige tijd onder de vlag van Shimano – nu ook.

Op Bikegear.cc – een consumentenwebsite van én over Shimano en haar andere merken – kun je nu Pearl Izumi kleding bestellen. Je kan het thuis of bij je lokale dealer laten bezorgen. Daarmee sluiten ze bewust de aangesloten dealers niet uit. Ze laten de keuze aan jou en garanderen op die manier méér service. Zeg maar online shoppen 2.0, waarbij fysieke winkels nog steeds een rol kunnen spelen.

Het is lastig bepalen of kleding goed past op basis van wat cijfers in een maattabel online. Blijkt het niet te passen, dan kun je terecht bij de aangesloten dealers voor advies en eventueel omruilen. Je kan dus ook 2 maten online bestellen, thuis in eigen tijd passen en vervolgens de niet-passende terugbrengen naar de winkel. Je krijgt dan gewoon je geld van de webshop teruggestort op je rekening.

Het persbericht:

Bestel Pearl Izumi nu ook online via Bikegear.cc

Via BIKEGEAR.CC heb je vanaf nu de mogelijkheid om de complete Pearl Izumi collectie ook online te bestellen. Je kunt kiezen voor levering bij jou thuis of via één van de lokale BIKEGEAR-dealers die aangesloten zijn bij ons service- en afhaalnetwerk. Zo stel je snel en eenvoudig je ideale fietsoutfit samen.

De dealers vormen de sterke basis van de nieuwe BIKEGEAR.CC webshop. Je kunt bij deze servicepunten onder andere terecht voor het afhalen van bestellingen. De medewerkers hebben kennis van de producten, kunnen je helpen bij jouw keuze en staan voor je klaar, mocht een online aankoop niet aan je verwachting voldoen.

Bestellen via de BIKEGEAR.CC webshop is eenvoudig en praktisch. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Complete en actuele collectie Pearl Izumi fietskleding;
  • Exclusieve acties en promoties;
  • Gratis aflevering thuis (bij bestellingen boven € 50,-);
  • Gratis aflevering en retourneren bij één van de 200 service- en afhaalpunten;
  • Dekkend netwerk van service- en afhaalpunten, dus altijd een dealer bij jou in de buurt.

Niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de BIKEGEAR.CC webshop en profiteer alvast van 10% korting. BIKEGEAR.CC is ook te volgen via Facebook en Instagram.

Bron en meer informatie: www.bikegear.cc

JB

Posted in Nieuws.