SaSuKo 2017 – Salsa’s, Surly’s en Kona’s testen

SaSuKo: Het recept is inmiddels zo bekend en gemeengoed als dat van een gebakken ei. Cosmic Sports, verdeler van Salsa en Surly trekt andermaal samen op met Kona bikes om een selectie van hun producten aan je voor te stellen én te laten testen op drie verschillende locaties. Een ideale gelegenheid als je altijd al een fatbike, cyclocrosser, gravel bike, wegfiets en trail bike hebt willen testen tijdens één event… Mocht je daarna ook nog zin hebben in een barbecue, treft het helemaal!

Dit jaar wordt de aftrap gegeven op zondag 1 oktober bij strandpaviljoen Jeroen, dit weekend dus. De tweede editie vindt plaats in Uden op zondag 12 november. Twee weken later kun je op zowel zaterdag 25 als zondag 26 november terecht bij Les Etables, in Bonnerue (bij Houffalize). Je kunt daar dus ook een heel weekenduitje van maken!

Per locatie is de demovloot anders samengesteld. Kijk voor de exacte modellen die beschikbaar zijn, meer informatie én (gratis) inschrijfmogelijkheden op www.sasuko.nl

Posted in Events, Nieuws.