22-24 oktober: Kona Camp bij Camping C&P Buitensport Houffalize (B)

Kona fanboys ’n ‘girls unite!

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 oktober organiseert Camping C&P Buitensport in Houffalize (België) samen met Kona Bikes het Kona Camp. Een weekend vol met biken, eten en drinken, kamperen; fun óp en naast de bike, aldus het persbericht.

Kona Camp Houffalize

Kona Camp: gezelligheid op en naast de bike

Bij Kona gaat het er in de regel net wat anders aan toe dan bij veel andere merken. Prestaties zijn leuk, maar de lol… dat is het eerste mikpunt voor het merk, bij elke bike die ze neerzetten. Het Kona Camp in Houffalize is voor Kona-dealers én consumenten, waarbij de verbindende factor de liefde voor Kona Bikes is. Het weekend is een mix van gezelligheid op en naast de bike. Zo zijn er op zaterdag georganiseerde tochten, waarbij je de vetste trails in de omgeving aan doet. Die tochten staan onder leiding van Jonas Demuylder/Fahrbar. De zaterdagavond staat in het teken van een barbecue en een goed feest. Zondag kun je deelnemen aan een clinic van Kris Hertsens van MTBClinics.be. Je kan ook een route op basis van een gps-file rijden.

Kona Remote 130 en 160 te testen

Kona Camp is géén demo-evenent; dus neem je eigen bike en gear mee. Niettemin zal Kona in samenwerking met Bike Reloaded een aantal Remote 130 en 160 e-mountainbikes beschikbaar hebben om te testen op een parcours tegenover Camping C&P Buitensport.

 
Kona Remote 130 Kona Camp Houffalize

Kijk voor de mogelijkheden van deelname, de overnachtingsopties en de kosten op: cpbuitensport.be/kona-camp2021

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments