Specialized t-shirts: win er een met #raaddetrail

Velozine’s Instagram prijsvraag

Wat is een fietsmerk vandaag de dag nog zónder accessoires? Van stuurpennen en sturen met een eigen label tot een complete kledinglijn; menig merk biedt het aan om ‘het plaatje’ compleet te maken. Ook náást de fiets dragen velen nog graag hun favoriete fietsmerk uit. Voor de Specialized fanboys & fangirls heeft het merk sinds kort een nieuwe serie t-shirts. En…

…jij kan er één winnen! Hoe? Dat lees je onderaan dit artikel.

7 van de 12 t-shirts gemaakt van meer high-end drirelease materiaal. Dit materiaal is een specifieke combinatie van waterafstotende én wateropnemende vezels. Hiermee wordt de afvoer van zweet verbeterd en worden het ontstaan en de opname van geur tegengegaan. De vezels hebben deze eigenschappen op een niet-chemische wijze verkregen, waardoor de eigenschappen niet afnemen na vele wasbeurten. Naast de high-tech drirelease t-shirts zijn er ook meer klassieke t-shirts van katoen. Beide typen zijn er in diverse kleuren. De drirelease shirts kosten €34,90 en de versies van katoen €29,90.

De ‘drirelease’ t-shirts zijn er in 7 dessins – €34,90
De reguliere t-shirts zijn er in 5 dessins – €29,90

Instagram-weggeef-actie: #raaddetrail

We mogen van Specialized een aantal van deze t-shirts weggeven. Om kans te maken op een t-shirt, doen we een beroep je fotografische geheugen én trail-kennis van Nederland!

De komende weken plaatsen we 1x per week op onze Instagram-pagina een foto van een trail ergens hier in Nederland. Aan jou de taak om de raden op welke mountainbikeroute de foto is gemaakt. De foto’s worden telkens op woensdag geplaatst en je hebt dan tot vrijdagavond 20.00 uur diezelfde week de tijd om het juiste antwoord te geven onder het bericht op onze Instagram-pagina.

Voorwaarden en verloop
De strenge doch rechtvaardige jury kijkt naar twee zaken: het juiste antwoord en of je onze Instagram-pagina volgt. Mochten meerdere mensen het juiste antwoord geven hebben, dan gaan de namen gezamenlijk in de hoge hoed en toveren we er een konijn winnaar uit.

De winnaar krijgt na afloop van de #raaddetrail-ronde van ons bericht en mag één van deze shirts uit de casual lijn van Specialized kiezen.

Kortom: volg ons op Instagram en #raaddetrail! Succes!

Posted in Nieuws, prijsvraag and tagged , , , , , , , , , .