Pop-up Testevent 2019: Rijder-interviews, deel 1

Cadeautjes in het bos!

Tja, denk je even rustig je rondje op de Utrechtse Heuvelrug te kunnen maken op 2e Pinksterdag, staan er ineens tenten vol bike-porn langs de route! Dat overkwam menig biker op maandag 10 juni. Mondraker, Basta, Boeshield en Fidlock toonden daar hun spullen tijdens het tweede Velozine Pop-up Testevent. En testen kon, nou en of! Mondraker had een fikse testvloot aan hardtails, racefullies, endurobikes en zelf E-bikes meegenomen.

Je kon ze gratis testen. Of gratis… velen kwamen niet weg zonder een kruisverhoor van Lars…

Het goede weer hielp ongetwijfeld mee, zeker omdat de aankondigde fikse onweersbuien tijdens het evenement uitbleven. Het was dan ook een drukte van belang in en rond de tenten op de parkeerplaats boven op de Amerongse Berg.

Net als de vorige editie kwamen we bezoekers tegen die bewust op het evenement afkwamen. Die Forward Geometry van Mondraker intrigeerden velen en op de omliggende trails kon men het meteen grondig testen.

Iedereen overtuigd? Nee. Daarvoor is het ook té uitgesproken, maar dat maakt het ook meteen leuk om te testen. Iedereen dus enthousiast? Jazeker!

Video: Lars Vogelenzang & Dennis Jöris
Foto’s: Coen de Jongh

Posted in Events, Nieuws.