10x vrijkaarten voor de BikeMOTION te winnen!

De actie is beëindigd en de winnaars zijn bekend. Zij hebben een bericht ontvangen, dus controleer je inbox op Facebook of kijk onder je reactie in de Disqus applicatie hier onder het artikel.

Iedereen bedankt voor het meedoen en tot op de BikeMOTION!

Over 2 weken vindt de BikeMOTION plaats. Voor het tweede jaar op rij in het voorjaar, omdat veel fietsers dán namelijk hun nieuwe spullen scoren. Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 maart kun je terecht in de Utrechtse Jaarbeurshallen.

Vijf maal kans op twéé vrijkaarten

Wij mogen vijf sets van twee vrijkaarten weggeven aan Velozine-lezers. Je kan ze als volgt winnen: Je hebt vast wel één zo’n fietsmaat die altijd zijn tooltje vergeet, op versleten meuk rondfietst, of in kleding rijdt die écht niet meer kan. Vertel daarom ons op onze Facebook-pagina onder de post van dit bericht óf hier onder via de Disqus-app wie van jouw vrienden écht naar BikeMOTION moet, en waarom.

“Henk rijdt nog in zo’n afgeragd Rabopakje, ik schaam me al kapot als ik er naast fiets! Hij moét op BikeMOTION op zoek naar wat fatsoenlijks.”

Dát soort verhalen willen we horen. Hoe gênanter, hoe beter! Wij kiezen de beste vijf verhalen uit! Als dank dat jij je vriend of vriendin helpt om de wereld een beetje mooier/beter/leuker te maken, mag je vervolgens zelf ook mee. Weet je zéker dat het goedkomt…

Gast, dat shirt kan écht niet meer!

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van zaterdag 16 februari 18:00 uur tot zaterdag 23 februari 18:00 uur;
  • Reageren kan alleen door een reactie te plaatsen onder het Facebook-bericht van dit artikel of hier onder het artikel via de Disqus-app;
  • De winnaars van de winactie worden op zaterdag 23 februari kort na 19:00 uur bekendgemaakt.
Geplaatst in Bike MOTION, Events, Nieuws en getagd met , , , , .
guest
2 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Esmee
Esmee
1 jaar geleden

Mijn man Marcel is dol op fietsen!! Hij heeft zijn racefiets ingeruild voor een cross fiets een jaar geleden, omdat zijn lichaam het niet altijd toelaat. Deze stevige fiets laat hem beter zitten en hij geniet van de wat kortere tochten en routes, ook met het gezin. Heerlijk!! Hij wilt heel geaag naar deze beurs, dus doe graag voor hem mee!!

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden
Reply to  Esmee

Dag Esmee, mail ons even op redactie@velozine.nl – We hebben twee vrijkaartjes voor je!