16 maart: Opening CUBE Store Utrechtse Heuvelrug

Merkshop én trailcenter in één

Op 16 maart opent de tweede CUBE Store in Nederland officieel haar deuren. De nieuwste Cube-only shop vind je in Leersum, in de directe nabijheid van de veelgeprezen trails van de Utrechtse Heuvelrug. Deze Cube Store noemt zich dan bewust ook ’trail centre’.

Naast advies, onderhoud of aankoop van al je Cube fietsen en accessoires, kun je bij deze CUBE Store óók terecht voor producten van andere merken waaronder SQlab, Selle Italia en Xenofit. Maar óók daar blijft het niet bij; je kan bij de CUBE Store ook een bike of e-bike huren. Daarbij worden zowel MTB’s als allerhande wegfietsen aangeboden. De omgeving van het trail centre leent zich ook perfect voor testritten op de weg en over de trails.

Om de kans op een goede fietservaring te vergroten, kun je er ook terecht voor een bikefitting. De winkel beschikt over het idMatch Bikefitting-systeem, waarmee je houding op de fiets geanalyseerd én verbeterd kan worden.

De winkel en de fietsenverhuur is vooralsnog van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10:00 uur. Door week gaan de deuren dicht om 18:00 uur, op zaterdagen een uurtje eerder om 17:00 uur. Dit kan echter tijdens het seizoen nog veranderen.
De actuele openingstijden kun je altijd terugvinden op de website.

Afgelopen dinsdag op 5 maart opende de nieuwe CUBE Store haar deuren voor het eerst. De officiële opening vindt komend weekend plaats op zaterdag 16 maart.

Adres: Rijksstraatweg 112, Leersum

Bron en meer informatie: www.cube.eu

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments