17 september 2023: Riesewijks Sterrato Sallandia Graveltocht

Op zondag 17 september 2023 organiseert WSV de Zwaluwen in de landstreek Salland (Overijssel) de Riesewijks Sterrato Sallandia graveltocht. Je kunt kiezen uit afstanden van 40 tot 130 kilometer, waarbij de start, pauze én finish plaatsvinden aan de rand van Deventer.

Riesewijks Sterrato Sallandia – Graveltoertocht – toertocht gravelbike 17 september 2023

Organiserende partij WSV de Zwaluwen is voor fanatieke gravelbikers op zoek gegaan naar de mooiste onverharde wegen in landstreek Salland. Het gebied in het westen van Overijssel is erg gevarieerd. Bij deze Riesewijks Sterrato Sallandia krijg je dus van alles onder je wielen: van gravelpaden en karrensporen tot kronkelende bospaadjes.

Je kunt kiezen uit drie verschillende gravelroutes, die je ook nog eens aan elkaar kunt lussen. Zo kun je een route maken van 40 kilometer of doorboenderen tot je ruim 130 kilometer aantikt. Daarmee is deze toertocht erg geschikt voor zowel beginnende als ‘die hard’ gravelbikers, aldus de organisatie.

Uniek bij deze graveltocht is dat de start, finish en pauzes plaatsvinden bij de Stadsboerderij Heerlijkheid de Linde, aan de rand van Deventer. Daar kun je je dus ook laven met eten, drinken én live muziek van The Sprockets. Er zullen volop snacks en sportdrank zijn als tussendoortje. En aan het einde van je graveltocht kun je je tegoed doen aan een biertje van de lokale microbrouwerij en een biologische hamburger of vegaburger. Dit alles is inbegrepen in de inschrijfprijs! Hoofdsponsor Riesewijk Rijwielen stelt ook nog een goodiebag samen.

Riesewijks Sterrato Sallandia Graveltocht | Praktische details

  • Datum: Zondag 17 september 2023;
  • Startlocatie: Stadsboerderij de Heerlijkheid Linde, Slinkmansweg 2 in Schalkhaar (Deventer);
  • Prijs: € 17,50 en voor NTFU-leden € 14,50 (inclusief sportdrank/voeding, drankje bij finish en een (vega)hamburger);
  • Parkeren: voldoende (begeleide) parkeergelegenheid bij de locatie;
  • Organisatie: WSV de Zwaluwen;
  • Routes: vanaf circa 40 tot maximaal 130 kilometer;
  • Inschrijven: via Fietssport.nl;
  • Meer informatie: sterratosallandia.cc
Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments