Zondag 21 april: Special Brains-toertocht in Arnhem

Het voorjaar staat niet alleen in het teken van allerlei voorjaarsklassiekers, maar ook van talloze leuke evenementen waar je zelf aan kunt deelnemen. Op zondag 21 april organiseren Specialized en Impuls & Woortblind de Special Brains-toertocht rondom Arnhem. De opbrengsten van deze tocht voor racefietsers en mountainbikers gaan naar een evenement voor kinderen met ADHD.
Specialized Brains toertocht

Zondag 21 april: Special Brains-toertocht op de mountainbikepaden rond Arnhem.
Elke fietser weet dat buiten zijn erg fijn is. Sport, spel en beweging in algemene zin zijn daarbij erg goede manieren om je energie kwijt te raken. En dat geldt in het bijzonder wanneer je ADHD hebt. Om die reden slaan Specialized en Impuls & Woortblind de handen ineen en organiseren samen de Special Brains-toertocht. Van de opbrengst organiseert Impuls & Woortblind later dit jaar, samen met Oudervereniging Balans, een mooi evenement voor kinderen met ADHD en hun ouders.

Wie op z’n racefiets wil rijden kan kiezen uit 60 of 120 kilometer, mountainbikers kunnen 35 of 70 kilometer afleggen. Deelname kost slechts 10 euro. Voor 20 euro kun je de toertocht doen inclusief drankje en burger als lunch bij de Kookplaats. Starten kan vanaf 8.30 uur tot ten laatste 10.00 uur vanaf het het hoofdkantoor van Specialized op het parkachtige bedrijventerrein Arnhems Buiten in Arnhem. Deelnemen kan alleen door je vooraf in te schrijven op de website van Impuls & Woortblind.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments