4iiii, BEAT en The Sufferfest kondigen interessante deals aan

Efficiënter indoor trainen met vermogensmeting

We mogen nog altijd buiten fietsen, maar dat is in deze tijd niet voor iedereen even haalbaar. Om wat meer fietsopties te hebben, bieden 4iiii en BEAT Cycling club je de mogelijkheid om laagdrempeliger kennis te maken met trainen op vermogen. Wahoo’s The Sufferfest biedt namelijk vier verschillende trainingsprogramma’s van vier weken aan.

In deze bizarre tijden is het feit dat we nog wél naar buiten kunnen een welkome troost. Een solofietsrit maken of met je huisgenoot op pad is nog altijd mogelijk. Maar soms is het gewoon niet in te passen in de drukke agenda met thuiswerken, kinderen opvoeden én thuis lesgeven. Voor indoortraining is dit weer misschien niet ideaal – er gaat toch niets boven buitenspelen. Maar voor sommigen is het de enige manier om toch fit te blijven en zowaar je conditie nog verder aan te scherpen.

Je kan natuurlijk Netflix aanzetten tijden een ‘rondje thuis’, maar dan moet je zelf al goed weten wat voor training je moet doen, om het nuttig te laten renderen. Ben je daar niet zo in thuis, óf heb je geen zin in nog eens alle afleveringen van je favoriete serie te bekijken terwijl het zweet je in de ogen druppelt, dan zijn er gelukkig voldoende indoortrainingsapp.

4iiii, BEAT Cycling club en Wahoo’s the Sufferfest maken het indoortrainen nu nóg efficiënter en kondigen interessante deals aan.

4iiii maakt trainen op vermogen toegankelijker dan ooit

4iiii geeft nu tot € 150 korting op hun vermogensmeters. Hun systeem is een losse eenheid die door 4iiii op een brede range aan cranks installeert. Van Shimano DuraAce cranks voor de racefiets tot Sram’s XX1 cranks voor op je mountainbike. Je kan ook je huidige crank insturen om hem te laten voorzien van een vermogensmeter.

4iiii XTR M9000

9 april: BEAT Cycling webinar vermogenstraining

Trainingsdoelen stellen helpen je om efficient en gericht te trainen. Een hartslagmeting zegt iets, maar lang niet alles. Een vermogensmeter is een enorme toegevoegde waarde om te zien wát je werkelijk doet en wat je bereikt hebt. Om te weten hoe je goed kunt trainen met een vermogensmeter organiseert het team van BEAT Cycling in samenwerking met 4iiii op donderdag 9 april om 19.00 uur een webinar vermogenstraining.

De Performance Manager bij BEAT Jacob Wijnstra legt je tijdens deze webinar uit waarom het trainen met een vermogensmeter de kortste route is naar jouw beste vorm ooit. Tijdens de webinar is er ook gelegenheid om rechtstreeks via de chat vragen te stellen.

Er zijn beperkt plekken vrij voor de webinar. Je moet je dan ook aanmelden om de exclusieve uitnodiging te krijgen. Aanmelden doe je via deze link.

BEAT Webinar

4x 4 uitgebreide trainingspakketten van The Sufferfest

Als je eenmaal up-to-speed bent met ‘hoe goed te trainen’, is een uitgebreid trainingsprogramma de volgende stap. The Sufferfest, onderdeel van Wahoo Fitness, biedt vier uitgebreide trainingspakketten van vier weken aan, specifiek afgestemd op trainen thuis. Hierbij wordt de nadruk gelegd op yoga, kracht en mentale training en het slim opbouwen van de intensiteit van de workouts. Elk van de vier plannen heeft een andere focus; fietsen, multisport en crosstraining.

Bekijk de trainingsschema’s van The Sufferfest via deze link.

The Sufferfest

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .