Black Friday deals op nieuwe spullen? Niet bij tassenmaker Ortlieb

40% korting op reparatie

Black Friday is als concept niet meer weg te denken. Elke jaar staat de laatste week van november in het teken van fikse kortingen op… alles. Leuk als je net écht wat nodig hebt, maar veelal is het een aanzet tot het kopen van dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Tassenmaker Ortlieb geeft daarom géén korting op nieuwe producten, maar juist op de reparatie van z’n tassen. 40% korting op duurzame reparaties om het 40-jarige bestaan te vieren en meteen een signaal af te geven tegen overconsumptie.

Black Friday is een vloek en een zegen. Fikse korting op net dat ene product wat je al lange tijd wilde kopen klinkt leuk. Maar tegelijkertijd voel je aan je theewater dat het consumptie flink stimuleert. Iets wat nauwelijks nog te rijmen valt met de uitdagingen waar we als mensheid voor staan. Het Duitse Ortlieb heeft duurzaam ondernemen als uitgangspunt. En bij duurzaam ondernemen horen ook duurzame producten. ‘Onze tassen zijn zo ontworpen, dat alle losse onderdelen eenvoudig te repareren zijn. Hierdoor kunnen we een nog langere levensduur realiseren’, zo meldt CEO Martin Esslinger in het persbericht dat we deze week ontvingen. Ze zijn daarin – gelukkig – niet de enige, want vaak zijn producten nog prima een tweede leven te geven.

Ortlieb Black Friday Deal op reparatie

Ortlieb Black Friday deal: 40% korting op reparatie

Al sinds de oprichting van het bedrijf heeft Ortlieb een reparatieservice. Daar kun je je Ortlieb producten eenvoudig laten herstellen zodat ze nóg langer meegaan. En in het kader van Black Friday krijg je in de week van 21 tot en met 26 november dus juist 40% korting op de kosten van reparatie van je Ortlieb-product!

Ortlieb heeft naast een interne reparatieservice een groot netwerk aan gespecialiseerde winkels en andere verkooppartners die óók in staat zijn defecten te repareren. Op die manier is er altijd een partner in de buurt en kan het transport ook beperkt blijven. Voor klanten uit de Benelux doet Ortieb Benelux zelf de reparaties. Om iets te laten repareren neem je simpelweg contact op met klantenservice@ortlieb.nl.

Bron en meer info: www.ortlieb.com/en_us/repair-week

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments