Bikemotion – De Frame Challenge

Prijsvragen en competities op en rond de Bikemotion hebben we deze week al veelvuldig op het computerscherm voorbij zien komen. Voeg er nog maar eentje aan toe!

Komend weekend wordt in Utrecht op de beurs het startsein gegeven voor een heuze Frame Challenge, georganiseerd door blueOn bike. Negen Nederlandse framebouwers nemen het tegen elkaar op, waarbij elke bouwer zijn eigen karakter, visie en specialiteit heeft en de uitkomst zal dan ook zeker divers zijn. In het wielercafé (hal 9) krijgen de bouwers op zaterdag om 16.00 uur een buizenset van Reynolds uitgereikt waarmee de 12 maanden durende Challenge officieel van start gaat. De opdracht luidt; “Maak een koersframe op maat voor een door jou gekozen persoon en verleg je grenzen!”

Over één jaar, tijdens de Bikemotion in 2013, zullen de frames gepresenteerd worden en beoordeelt niet alleen een jury maar ook het publiek wie de ereplaats verdient.

De deelnemers aan deze eerste Frame Challenge bestaat uit doorgewinterde bouwers en jonge enthousiastelingen;

Gedurende het jaar zullen de projecten gevolgd worden en uiteraard zullen we dit hier op Velozine met veel interesse ook volgen!

Bron: www.blueonbike.nl

JB

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis
Dennis
11 jaren geleden

Vet! Doet Stijn niet mee?

Matthijs
Matthijs
11 jaren geleden

Ik ben heeeel benieuwd naar de resultaten…

Bij St Joris Cycles kun je via een prijsvraag winnen dat het frame voor de contest speciaal voor jou gemaakt wordt, trouwens. :) Mooie kans op een custom race frame!

Lars
Editor
Lars
11 jaren geleden

yessss, meer van dat! :-)

Waar kan ik me inschrijven als “een door jou gekozen persoon” ?