Bryton Rider 20 GPS fietscomputer

Met een gewicht van slechts 49 gram claimt Bryton dat de Rider 20 de lichtste GPS computer in zijn soort is. De computer natuurlijk geen kabeltjes en geen sensoren en, handig, daardoor ook geen problemen meer met het instellen van wielmaten. Ideaal als je je computer op verschillende fietsen wil gebruiken. De Rider 20 baseert zijn tripgegevens op een GPS signaal en pauzeert automatisch wanneer je uitrust. Dankzij de GPS verbinding houdt de computer je rit nauwkeurig bij en is deze na de rit te bekijken via de website van Bryton Sport zodat je naast de exacte route ook de trainingsinspanning kan opslaan, analyseren en uitwisselen met andere gebruikers.

De computer meet 40x61x17,5 millimeter en bezit een scherm dat is onderverdeeld in 3 delen en waarop in totaal 12 functies getoond kunnen worden, zoals de afgelegde afstand, snelheid en calorieverbruik. Het is mogelijk om de dataschermen naar eigen wens onder te verdelen. Daarnaast heeft Bryton de Rider 20 compatibel gemaakt met het ANT+ protocol zodat je eenvoudig een hartslagmeter of trapfrequentiemeter kunt koppelen om je ritdata verder uit te breiden. De accu gaat tenminste 18 fietsuren mee voordat deze opgeladen moet worden en zoals je dat mag verwachten is de computer spatwaterdicht. Geen excuus dus om thuis te blijven als het straks wél weer regent….

Zocht je nog een cadeau om aan de Sint of de Kerstman te vragen? De Rider 20 is vanaf eind november, net op tijd voor de Goed Heiligman, verkrijgbaar bij de Bryton dealer voor een prijs van € 99,99.

Meer informatie: www.brytonsport.com

Verdeling in de Benelux via: www.rivosports.nl

Geplaatst in Nieuws.
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments