Craft Warm Wool

Het mag dan wel december zijn, met de kerstdagen net achter de rug, maar slechts een summiere nachtvorst lijkt ons te herinneren aan het feit dat het toch echt officieel winter is. Het zachte weer schijnt echter niet per definitie te zeggen dat een ‘echte’ winter alsnog uit te sluiten is. Volgens een bericht op weer.nl kan het ook nog steeds een ‘horrorwinter’ worden met lange periodes van vorst. Hoor ik daar in koor ‘Elfstedentocht’?

Of je die nu op de schaats of uiteindelijk dan toch maar op de fiets doet is om het even, warm kleden is hoe dan ook het devies. Het Zweedse sportkledingmerk Craft biedt voor alle omstandigheden kleding aan, waarbij men altijd uit gaat van een opbouw van individuele lagen kleding. Voor de extra koude periodes hebben de Zweden onderkleding ontwikkeld die, volgens eigen zeggen ’twee werelden’ combineert. De Warm Wool onderkledij verenigt namelijk hun high-tech polyester materiaal voor de onderlaag met een warme Merino wollen toplaag. De polyester onderlaag is elastisch, vochtregulerend en prikt vooral niet. De toplaag uit Merino wol combineert de natuurlijke ademende werking van het wol met een uitstekende isolatie waardoor de lichaamstemperatuur beter behouden blijft. Daarnaast geeft Craft aan dat de Merino wol ook erg geurbestendig is, een welkome eigenschap voor sportkledij.

De Warm Wool onderkledij is verkrijgbaar in een dames uitvoering in de kleuren roze, zwart en wit en voor de heren in zwart en wit, waarbij er bij de shirts nog een keuze gemaakt kan worden voor een gewone ronde lage hals of een hogere hals en een driekwartsrits.

Bron: www.craft.se

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Ziet er goed uit! Mooie kleding om te zien ook, jmmr dat het onder je kleding zit :)

JeroenK
JeroenK
12 jaren geleden

Ziet er goed uit en gaat jaren mee! Tenminste, het Craft spul dat ik heb, is niet kapot te krijgen.

Ninko
Ninko
12 jaren geleden

Dan moet je het een keer aantrekken en eens gaan fietsen jeroen! :)

Tjeerd
Tjeerd
12 jaren geleden

Het sexy ondergoed van craft siert mijn blanke huid ook regelmatig. Trok er net nog iets van uit. Spul werkt en blijft net iets beter goed als de aldi variant. Maarja het ligt al jaren in de kast en craft heeft vast wel iets aan ontwikkeling gedaan ben dan ook benieuwd naar wat ze nu geproduceerd hebben. Misschien maar een setje mee naar de wintersport.