De voorjaarsconditie aanscherpen in de Andalucia Bike Race 2023

Ben je ook zo iemand die jaarlijkse z’n conditie gaat bijschaven in de Mediterraanse voorjaarszon? Ideale weersomstandigheden, mooie omgeving met weinig verkeer… Wat wil je nog meer? Een eerste competitieprikkel misschien? Dat kan onder andere bij de Andalucia Bike Race van 27 februari tot en met 4 maart. De inschrijving is inmiddels geoped.
Andalucia Bike Race 2023 – meerdaagse mountainbikewedstrijd

De Andalucia Bike Race is een zesdaagse mountainbikewedstrijd, waarbij je vijf marathonetappes en één tijdrit onder de wielen krijgt. In 2023 vindt deze meerdaagse mountainbikewedstrijd al weer voor de dertiende keer plaats. In al die jaren is deze wedstrijd voor veel lange-afstandsbikers uitgegroeid tot de kick-off van hun nieuwe seizoen. Van profs tot amateurs; je vindt ze allemaal aan de start. De Andalucia Bike Race rij je als koppel. En dat geeft ontegenzeggenlijk een extra dimensie aan de beleving én uitdaging van een meerdaagse mountainbikewedstrijd.

Andalucia Bike Race 2023: van 27 februari tot en met 4 maart

De 2023-editie van de Andalucia Bike Race start op 27 februari en de finish op 4 maart. Dit is een periode waarin de gemiddelde temperatuur (normaal gezien) in Zuid-Spanje al de twintig graden durft aan te tikken Er wacht dit jaar een uitdagend parcours van 336 km en 9.400 hm tussen Jaén en Cordoba. Het traject slingert zich doorheen desolate natuurparken en uitdagende bergketens. De inschrijving voor deze meerdaagse mountainbikwedstrijd is inmiddels geopend.

Meer info en inschrijven kan via: www.andaluciabikerace.com.

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments