Gadget-a-gogo: cyclocadeau.nl

It’s that time again. Over anderhalve week ben ik jarig, zes dagen later viert de Goedheiligman zijn 1671e (of 1661e) sterfdag en een kleine drie weken daar weer na is er nog die verwarde Amerikaanse variatie op Sinterklaas. Allemaal evenementen waarbij het wel weer eens zou kunnen komen tot die algemeen-menselijke gewoonte om relaties te vormen, bestendigen en kneden: gift-giving.

Voor mensen die mensen met een passie voor fietsen (jou/mij dus) tot hun dierbaren rekenen, kan dat best een lastig moment zijn. Hoe vindt je als buitenstaander immers iets moois voor die lastige klant? Daar hebben een paar handige jongens wat op verzonnen: cyclocadeau.nl.

De oprichters van deze webshop ergerden zich aan de standaard cadeau’s die ze zelf steeds weer aan fietsvrienden cadeau gaven en gingen op zoek naar origineler grut. Het resultaat is een winkel vol leuke goodies voor de bevlogen fietser. Dat is handig als je zelf een cadeau zoekt voor een medefietser, maar misschien vooral voor de niet-fietsers die een pakje voor jou zoeken.

Mooi assortiment: genoeg keuze, maar ook niet teveel. Je vindt o.a. klakskes, shirts, rompertjes, multitools, spatborden, tassen, posters, kaarten, recyclo-spulletjes. Neem zelf eens een kijkje.

Enkele hoogtepunten uit het assortiment:

AssSaver01
Ass-saver spatbord. Tegen een vieze kont. Zou het werken?

Klaskes01
Klakskes. Ook uit de vieze nineties.

Romper01
Rompertjes. We weten allemaal dat die vies worden.

Freewheeler1
Rubbâh tas. Als die vies wordt, is die in ieder geval weer makkelijk schoon te krijgen.

Bron: www.cyclocadeau.nl

MG

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments