Handup handschoenen: ook voor de winter

Zoals beloofd tijdens het eerdere persbericht komt Handup sinds kort ook met een wintercollectie mountainbikehandschoenen. Drie nieuwe modellen zijn geschikt voor koud(er) winterweer. Zoals andere Handup producten zijn ook deze handschoenen ontworpen met een blik op eenvoud en duurzaamheid.

De Ride&Chill Cold Weather Knitted Sweater en Shred the Gnar – Lumberjack Flannel zijn technisch gezien dezelfde handschoen maar hebben een andere print. Een eenvoudige Clarino handpalm met silicone graphics zorgt voor degelijkheid en grip zonder dat er drukpunten ontstaan. De binnenkant is voorzien van een laag fleece voor extra isolatie. De duim heeft een enorm badstof paneel voor het afvegen van die extra laag winterse modder – of die extra grote winterse snottebel – af te vegen. Tot slot is de manchet van neopreen, zodat deze Handups makkelijk aan/uit te krijgen zonder gerommel aan een klittenband.

Voor de allerkoudste dagen op de fiets is er de Burr Snow Camo – Fleece Lined. Zoals de naam al doet vermoeden zit in dit model ook fleece… maar dan twee lagen. Zoals Handup zelf zegt: “‘t Is alsof je een hoodie onder je donsjas stopt” (Ik kan beamen dat dát heel goed werkt op echt koude dagen). Behalve de dubbele fleecelaag binnen is de Burr uitwendig gelijk aan de Ride&Chill, inclusief de touchscreen compatibiliteit.

Wie nog niet genoeg kleur in zijn of haar leven heeft met Handup zomer- en winterhandschoenen kan tot slot nu ook bij de Amerikanen terecht voor fietssokken (in dezelfde patronen) en jerseys (in foute patronen):

Adviesprijzen:

  • Paar Ride & Chill / Shred the Gnar handschoenen: €32,-
  • Paar Burr handschoenen: €34,-
  • Jerseys: €40,-
  • Paar sokken: €13,-

Meer info: handupgloves.com
Distributie: mountainsport-distribution.com

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments