Hiep, hiep, hoera! 50.000 page views!

Bedankt lezers!

We zijn allemaal graag bezig met bikes. Zij het rijden of schrijven, beide doen wij hier op redactie heel graag. We besteden er dan ook veel tijd aan; allemaal om interessante artikelen te creëren voor jullie, de kritische bikers.

We doen dat al sinds 2011 en sindsdien groeien we qua bezoekersaantallen gestaag. Tot voor kort…

15 juli 2011 zag Velozine het online-levenslicht. Oprichters Coen en Jeroen lanceerden deze site met de ambitie om naast redactionele content ook een sociaal platform met interactieve elementen voor de gebruikers neer te zetten. Een ambitieus doel. Facebook en iets later Strava kopieerden schaamteloos die ideeën en rolden dat nét effe iets breder uit. Of was het andersom? Nou ja, hoe het ook zij; vrij snel daarop besloten we ons volledig te richten op redactionele content. Nog altijd met dezelfde doelen: een selectieve blik op het nieuws, scherpe, prikkelende reportages en productreviews met diepgang en een gezonde dosis humor. De geheel organische groei was gestaag.

9 jaar geleden lanceerden Jeroen (links) en Coen (rechts), na maanden hard werken samen met een klein legertje vrijwilligers Velozine. Van op adem komen was er niets bij; vanaf dag 1 shredden we lekker door!

Bedankt!

Voor de beeldvorming: eind vorig jaar zaten we op gemiddeld 35.000 page views per maand. De voorbije periode is de groei echter sterk toegenomen. Zo sterks zelfs, dat we deze week de drempel van 50.000 page views per maand voorbij zijn gegaan!

En dat is voor ons een mijlpaal! Niet dat we er lang stil bij willen blijven staan; we sturen graag strak om die paal heen en shredden volle bak door om nieuwe leuke, interessante artikelen te maken voor jullie. Het is erg motiverend om te zien dat onze nieuwsitems, reviews, specials en reisverhalen zo goed gelezen worden.
 
 

We willen jullie dan ook heel graag bedanken voor je bezoek!

De crew: Lars, Eric, Mark, Thijs, Jeroen, Coen

 
 

Heb je feedback, nieuws, tips of wil je zelf een bijdrage leveren, mail de redactie via redactie AT velozine.nl.
Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
Martijn
Martijn
3 jaren geleden

Mooie mijlpaal mannen….hard werken wordt beloond…ga zo door!