Merida zoekt commerciële medewerker / showroomverkoper

Vacature bij Merida Experience Center Apeldoorn

Je bent gek van fietsen en zoekt een baan. Het is dan misschien wel een rare tijd, maar voor jou dan wél een goede tijd. De fietsindustrie draait erg goed en er is volop werk. Zo ook bij het imposante Experience Center van Merida in Apeldoorn. Zij zoeken een commerciële medewerker / showroomverkoper.

Naast verkoop in de grote showroom assisteer je ook op de binnendienst van de verkoop en bij diverse taken op kantoor en het magzijn. Het betreft een fulltime baan waarbij je van dinsdag tot en met zaterdag werkt. En bij gebleken geschiktheid wordt je een vast contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

De vacature:

Merida Experience Center

Vacature: Commerciële binnendienst / showroom verkoper

In het Merida Experience Center in Apeldoorn kunnen geïnteresseerde consumenten van maandag t/m zaterdag terecht voor advies over onze e-bikes, racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en hybridefietsen en proefritten op fietsen uit onze testvloot. Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde verkoper voor in de showroom / binnendienst medewerker. Lijkt dit je wat? Lees verder en reageer snel!

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit drie belangrijke zaken; verkopen in de showroom, telefonische binnendienst verkoop en diverse ondersteunende werkzaamheden op kantoor of ons magazijn. Jouw werkweek loopt van dinsdag t/m zaterdag.

Je gaat binnen Merida werken in de showroom van het Experience Center. In de showroom adviseer en verkoop je alle fietsen, kleding en accessoires van Merida en gereedschap en accessoires van Birzman. Onze fietsen worden uitsluitend uitgeleverd via ons uitgebreide dealernetwerk. Tijdens de koop kies je samen met de klant een dealer uit voor het uitleveren van de gekochte fiets. Naast het helpen van klanten in het Experience Center ondersteun je de binnendienst met het beantwoorden van klantvragen en het aannemen van orders en ondersteun je in het magazijn met het klaarmaken van zendingen en het verwerken van binnenkomende vracht.

Wie ben jij?

Je hebt een goede commerciële instelling en voelt aan waar de kansen liggen om te verkopen. Je kan goed luisteren, komt snel tot de kern. Je bent gek van fietsen en alles eromheen en kunt dat enthousiasme goed overbrengen op de klant. Je kunt snel switchen tussen verkoopgesprekken en hebt een goed inzicht in het optimaal presenteren van alle producten. Je bent goed met mensen en voelt snel aan wat voor klant je voor je hebt, wat hij of zij zoekt en wat de beste opties zijn voor deze klant. Je bent ook in staat om een goed gemotiveerd advies te geven waarmee mensen zich serieus genomen voelen. Waar mogelijk maak je de verkoop gelijk rond.

Wat wij vragen

 • Je bent commercieel, communicatief sterk en representatief;
 • Je bent servicegericht en wilt van klanten echt Merida fans maken;
 • Je weet veel van fietsen of kunt dit snel leren;
 • Je bent drukbestendig en kunt snel schakelen;
 • Je vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken;
 • Kennis van Exact is mooi meegenomen;
 • Je hebt geen bezwaar tegen het werken op zaterdag.

Wat wij bieden

 • Een mooie grote showroom met een informele en uitdagende werkomgeving waarin volop mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen;
 • Marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden;
 • Super lekkere koffie;
 • Een fiets van de zaak en korting op het complete assortiment van Merida en Birzman.

Werktijden en dienstverband

 • Je werkt van dinsdag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en ’s zaterdags van 10:00 tot 16:00 uur.
 • We bieden bij gebleken geschiktheid een vast contract voor onbepaalde tijd.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail je sollicitatiebrief + CV naar info@merida.nl t.a.v. Peter Koperdraad.

Bron en meer informatie: merida.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments