Velosolutions zoekt pumptrackbouwer en administratiefmedewerker

Pumptracks zijn in trek. Logisch ook: ze zijn geschikt voor meerdere sporten en ze zijn duurzaam. Wereldwijd worden ze dan ook omarmt door sporters én overheden. Velosolutions is een van de grootste partijen die wereldwijd onder andere pumptracks ontwerpt én aanlegt. Het bedrijf groeit en zoekt daarom een parttime administratief- en HR-medewerker en ze hebben werk voor een pumptrackbouwer!

Creatief met asfalt? Velosolutions heeft vacature voor medewerker voor de aanleg van pumptracks

Ben je fysiek sterk en heb je doorzettingsvermogen? Werk je daarbij graag met de hand en met machines zoals een trilplaat en graafmachine? Dan heeft Velosolutions een interessante vacature voor je als pumptrackbouwer. In deze functie maak je deel uit van een team van 8 tot 12 personen en werk je door heel de Benelux. Het werk wordt uitgevoerd op projectbasis, waarbij de duur per project veelal twee tot acht weken bedraagt.

Ervaring in de bouw en affiniteit met urban sporten zijn een pré, maar geen vereisten. Als je minder ervaring hebt in de bouw biedt Velosolutions je de mogelijkheid om te starten als junior-pumptrackbouwer en op termijn door te groeien naar de meer specialistische rollen. Je spreekt goed Nederlands. Engels, Duits en/of Frans zijn een pré. Bij voorkeur werk je als ZZP’er, maar een dienstverband is in overleg óók mogelijk.

Kijk voor meer details over deze vacature en sollicitatiemogelijkeden op: pumptracks.nl/vacatures/medewerker-bouw

Velosolutions Pumptrackbouwer

Vacature administratief & HR-medewerker

Velosolutions zoekt voor z’n Benelux-team een administratief- en HR-medewerker. Dit betreft een parttime functie van 8 uur op het kantoor van Velosolutions Benelux in Eindhoven en/of vanuit thuis.

Als administratief medewerker ben je bezig met administratieve taken en beantwoord je vragen van de accountant. Verder houdt je je bezig met het verzamelen en controleren van binnenkomende facturen en betalingen. Je levert facturen en bonnen aan voor de kwartaalaangiftes en vraagt de benodigde informatie hiervoor op bij het team.

Als HR-medewerker houd je je bezig met verschillende HR-gerelateerde vragen van medewerkers uit de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ziek- en herstelmeldingen, in-, door- en uitstroom van medewerkers en beheer je de urenregistratie.

Meer informatie over en sollicitatiemogelijkheden voor deze functie vind je via: pumptracks.nl/vacatures/administratiefhrmedewerker

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments