Voor de betweters – Wat mist BBB in het assortiment?

Begin dit jaar vroeg BBB Triple B je mening over hun stuurlint om die input vervolgens te gebruiken bij de verbetering van dat product. Dit alles werd gedaan in het kader van de ThinkTank die men opgericht heeft om de consument rechtstreeks invloed te laten hebben op de productontwikkeling van het merk.

Nu wordt er niet gevraagd om de input voor een bepaald product, maar simpelweg de vraag wat er ontbreekt in het toch niet echt spaarzame programma van Triple B. Dat kan dus gaan over fietskleding, vervangingsonderdelen, accessoires… jij bepaalt het zelf!

BBBThinkTank02

Onder de deelnemers wordt een Select sportbril ter waarde van € 79,95 verloot!

Klik dus op de ‘Vind ik leuk’ knop op de Triple B Cycling facebook pagina, ga naar de ThinkTank pagina en geef daar aan wat volgens jou ontbreekt in het programma van Triple B.

Over de toepassing van de resultaten uit de ThinkTank, prijswinnaars en uitnodigingen voor nieuwe ThinkTank projecten worden bekend gemaakt in het nieuwsoverzicht van ThinkTank volgers op Facebook en in de ThinkTank zelf.

Bron: www.triplebeecycling.com

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments
suravida
suravida
10 jaren geleden

Qua producten missen ze weinig. Maar qua imago…..Ik ben in ieder geval nog steeds zo snobistisch dat ik geen bbb logo op mijn fiets wil zien…… Al ben ik wel blij dat in bijna elke lbs een rek van ze staat als ik weer eens remblokken moet hebben in de alpen ofzo.

Tjeerd
Tjeerd
10 jaren geleden

Maak een Triple B fiets.