Wood15: de eerste houten lijnen

Onze laatste update van de voortgang van indoor Bikepark Wood15 dateert inmiddels al van april dit jaar. Destijds lag er net een prefab pumptrack in en was de rest nog plannen en ideeën. De hoogste tijd dus om eens te kijken naar de recentere ontwikkelingen in de hal.

wood15-02

De startbox op bovenstaande foto is het eerste vertrekpunt voor de verschillende lijnen die beoogt zijn. Deze zullen de komende tijd gebouwd worden. Er wordt voor het eerst gewerkt met lange houten lijnen waarbij flexibel multiplex gecombineerd wordt met ingenieuze constructies en montagemethoden om zo de beoogde flow te bereiken. Het lijkt op de foto allemaal wat klein, maar als je de zeecontainer onder de startbox ziet, dan kun je de schaal van het een en ander wat beter inschatten. Ook is goed te zien dat gekeken wordt naar Ray’s Bikepark, wat een zelfde soort uitstraling en vibe heeft.

wood15_01

Het team werkt hard om de eerste fase te realiseren en kan daar ieder handje in gebruiken. Lijkt je het leuk en wil je ondersteunen in de bouw van dit prachtige project? Dat kan, vrijwilligers zijn meer dan welkom! Mail voor meer informatie naar info@wood15.eu en meld je aan!

SK

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments