Zondag 31 oktober: Open Nederlands Kampioenschap Pumptrack 2021

Sportpark Zuid, Aalten, Gelderland

De KNWU organiseert in samenwerking met Boost PumpTracks op zondag 31 oktober in Aalten (Gelderland) het officiële Open KNWU Nederlands Kampioenschap Pumptrack. En daar kan ook jij aan deelnemen!

Nederlands Kampioenschap Pumptrack 2021

Pompen lijkt eenvoudig, maar het is een vergt toch wel enige training. Het is een skill opzich en mede dankzij de sterke opkomst van pumptracks door heel het land, is het populairder dan ooit. En waar meer dan één iemand iets beheerst, is een wedstrijdje niet ver weg. Maar inmiddels zijn er genoeg pumptrackers om serieuze kampioenschappen te organiseren. En dus vind op zondag 31 oktober het Nederlands Kampioenschap Pumptrack 2021 plaats op de Boost PumpTrack in Sportpark Zuid in het Gelderse Aalten.

Iedereen kan deelnemen aan het Open Nederlands Kampioenschap Pumptrack 2021. Er is geen restrictie op leeftijd. En bovendien is een wedstrijdlicentie niet nodig. Om deel te nemen dien je je op 31 oktober 2021 te melden bij de inschrijving ter plaatsen. Inschrijven kost KNWU-leden €10. Niet-KNWU-leden betalen €15, waarbij de meerprijs van €5 afgedragen wordt aan de KNWU voor een verzekering.

 

Nederlands Kampioenschap Pumptrack 2021

Kijk voor een overzicht van de categorieën en meer info op: pumptrack.nl/2021-knwu-open-nk-pumptrack

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , .
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments