Kona Walhalla 2014 – Bekijk èn test de 2014 modellen!

Als je vorig weekend op de BikeMotion op zoek was naar een stand van Kona, kon je lang zoeken. Kona verkoos dit jaar een andere manier om het publiek kennis te laten maken met de 2014 modellen.

We hebben de highlights van Kona’s fietsen voor modeljaar ’14 al eens tegen het licht gehouden en zelf kunnen aanschouwen in Versoix deze zomer, maar nu is het ook de beurt aan jullie! Het blijft overigens niet bij kijken; je kan ook diverse modellen zelf testen!

“Hoe, wat, waar?” hoor ik je denken. Op zondag 3 november organiseert Kona in samenwerking met Bikeplanet en Snowplanet Spaarnwoude de Kona Walhalla 2014 Launch dat plaats zal vinden bij de laatst genoemde in Spaarnwoude.

Konawalhalla

Kona zal onder andere de Operator, Rajin, Process 111, HeiHei Delux, Rove en de Zone modellen tentoonstellen. Je mag zelf de trails van Spaarnwoude op met de 2014 Honzo, Unit, Process 134 Deluxe, King Kahuna, Zone Two, Explosif, HeiHei Deluxe, HeiHei Supreme en de Wo!

Neem je identiteitsbewijs mee als je met een testbike op pad wil.

De Walhalla begint om 10 uur en je kunt je vermaken met, tussen en op de Kona modellen tot 16 uur. Daarnaast zullen er films te zien zijn en kun je deelnemen aan clinics. Uiteraard kun je bij Snowplanet terecht voor een versnapering en zijn er kleedruimtes aanwezig.

JB

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments