Bike MOTION – Lezyne prijzenpakket tijdens Ladies Night

Op vrijdag 16 oktober staat de Bike MOTION Benelux volledig in het teken van vrouwen tijdens de Ladies Night. Dames krijgen tussen 17.00 en 21.00 voor een speciaal tarief van €5,- entree en vinden tal van activiteiten op de beursvloer toegespitst op de al fietsende en beginnende dames.

Ter gelegenheid van deze Ladies Night zal Oneway Distribution (OWD) zich als Oprah gedragen en geeft presentjes weg. Heel “You get a present, you get a present and you get a present…”! Wat dit presentje is, is uiteraard een verrassing; je dingt er in elk geval mee naar een flink prijzenpakket van Lezyne dat diezelfde avond nog verloot wordt.

Het persbericht:

Tijdens de damesavond staat team Oneway Distribution voor alle bezoekers klaar om productadvies te geven en technische vragen te beantwoorden. Speciaal op deze avond ontvangen bezoekers van de stand een mooi presentje, waarmee een exclusief Lezyne prijzenpakket gewonnen kan worden.

Op de OWD stand, 11C028, krijgen dames een echt fietserskado met daarin een code. Via de OWD website, www.o-w-d.nl, wordt aan het eind van de avond bekend gemaakt op welke codes de prijzenpakketten zijn gevallen.

Er zullen maar liefst vijf winnaars zijn en ook de overige bezoekers staan niet met lege handen. Gedurende de beurs zijn specialisten van SQlab aanwezig om bezoekers een zadelmeting, gripmeting of meting van de voeten aan te bieden.

“Wij nodigen in het bijzonder alle dames uit voor een meting en bijbehorend productadvies, zodat zij comfortabel en blessurevrij op pad kunnen. Het is uiterst belangrijk producten te gebruiken die passen bij de individuele fysieke kenmerken van de rijder. Bij dames zijn de verhoudingen anders dan bij heren. Daarom verdienen wij speciale aandacht!” – Lillian Fijnheer, accountmanager bij Oneway Distribution.

JB

Posted in Bikemotion, Ladies, Nieuws.