Bike MOTION 2015 – Video report 1: Highlights en trends

We zeiden het al: gravel en plus, dat zijn de trends in fietsland momenteel. Op Bike MOTION 2015 was daar genoeg van te zien. Toch blijft de branche ook gedomineerd door traditie. Klassieke racefietsen uit staal blijven in trek en ook “typisch Nederlandse MTB’s” zien we elk jaar weer terug: no-nonsense bikes met starre vorken, Rohloff naaf en riemaandrijving. Beachbikes – ook zo’n typische fiets van de Lage Landen. Dit jaar was er ook opvallend veel titanium te zien! Een welkome afwisseling met het inmiddels tot gemeengoed geworden ‘exotische’ carbon…

Een andere traditie: onze redactie-stuiterbal Lars! Ook dit jaar mocht ie – onder begeleiding van een camera – los op de beursvloer met microfoon en grabbelzak. Wat er dit jaar weer bij elkaar gegrabbeld werd, zie je later deze week.

Nu eerst tijd voor wat Lars opviel op deze beurs:

Klik HIER voor alle reportages van de Bike MOTION.

Tekst: Jeroen van den Brand
Video: Lars Vogelenzang, Dennis Jöris en Jeroen van den Brand

Posted in Bikemotion, Events, Specials and tagged , , , , , , , .