28 mei: Opening Bike2Build Cube Store

Wie al wat langer rondloopt in het fietswereldje kent Bike2Build mogelijk nog als een kleine winkel op/aan de dijk in Vlaardingen. Ze waren vroeg bij de opkomst van internetshops en gestaag groeide de winkel. Niet op de laatste plaats ook omdat ze een Duits ‘merkje’ gingen verkopen: Cube.

Dat was in 2001. Nu, 15 jaar later is niet alleen Cube als merk gegroeid, ook Bike2Build is al lang geen kleintje meer. Inmiddels telt de fysieke winkel maar liefst 2000 m2 en wordt de winkel omgedoopt tot Bike2Build Cube Store.

Wat dat betekent? Simpelweg dat je alles uit het brede Cube assortiment terug kunt vinden in deze winkel. De Cube Store is nu al open, maar aanstaande zaterdag 28 mei wordt de winkel officieel geopend middels een feestje met diverse activiteiten.

BIKE2BUILD CUBE STORE

Er is ook een exclusieve mogelijkheid fietsen uit de demovloot van Cube te testen. Daarnaast is er een Sample Sale, waarbij je producten uit de nieuwe collectie die gebruikt zijn tijdens productpresentaties kunt kopen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Uit het persbericht:

“Op 28 mei ben je van 9.00 uur tot 17.00 uur welkom op de James Wattweg 12-14 in Vlaardingen. De Bike2Build CUBE Store staat die dag op z’n kop! Je kunt meedoen aan het Holland Sport Fietsspel, je favoriete CUBE testen, een dynamische fietsmeting ondergaan of een bakkie komen doen terwijl je de hele collectie van CUBE bekijkt.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Bike2Build CUBE Store. In deze winkel kun je terecht om je fiets te laten onderhouden en nakijken door een zeer gekwalificeerd team van monteurs, laat je je informeren over welke fiets het beste bij je past en schaf je je nieuwe CUBE fietsschoenen aan. En of je nu naar de winkel gaat om je fiets te laten onderhouden of om iets te kopen, het team maakt altijd tijd voor een praatje en een bakkie koffie.

En niet geheel onbelangrijk… je parkeert gratis!”

Lees meer details via: www.bike2build.nl/2016/05/19/tijd-voor-een-feestje

Posted in Nieuws.