Niet 5x, maar 15x BikeMOTION vrijkaarten vergeven!

BikeMOTION 2016: 21-24 oktober in de Jaarbeurshallen

Afgelopen vrijdag gaven we je tot vanavond 20.00 uur de kans mee te dingen naar gratis vrijkaarten voor de BikeMOTION. Deze wordt van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober gehouden in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

We vroegen je simpelweg om een mailtje te sturen met als titel ‘Vrijkaarten BikeMOTION’. Dat hebben we geweten! Jullie wilden massaal de kans grijpen op de 5x 2 vrijkaarten die te vergeven waren. Er waren zelfs zóveel aanmeldingen dat we in overleg met de organisatie van de BikeMOTION hebben besloten om extra kaarten te verloten onder de inzenders.

De loting heeft zojuist plaats gevonden en in plaats van 5 personen hebben maar liefst 15 gelukkigen 2 vrijkaarten per mail ontvangen!

De Velozine-crew wenst alle winnaars uiteraard veel plezier in Utrecht!

bm2016banner2

Posted in Bikemotion and tagged , , , , , , , , .